Best Model of Turkey güzelleri ateş püskürdü

24. Best Model of Turkey güzellik yarışmasında birinci olan Tuğba Melis Türk'ün ardından başlayan tartışmalar hakkında konuşan yarışmanın finalistlerinden Sahra Işık ve Özlem Özdem, Beyaz Tv Haber Müdürü Serhat Özkan'a çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Finallere 30 kız 30 da erkek yarışmacıyla girdiklerini ve birinci olan Tuğba Melis Türk'ün yarışma boyunca ne yarı finallerde ne de başka bir yerde görünmediğini ayrıca kimsenin de tanımadığı biri olduğunu söyleyen Güzeller, dikkat çekici açıklamalarda bulundular.

Tuğba Melis Türk’ün bir anda ortaya çıktığını belirten güzeller, “ Yarışmanın 1. si daha önceden belliydi. Biz bu işin böyle olacağını bilseydik tepkimizi daha önceden gösterirdik. Ama nasıl oldu ise bir anda 1. oldu” şeklinde konuştular.

Sahra Işık ve Özlem Özdem açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Finalist Ayşegül Eren’in annesi Huriye Eren, oturduğu yerden kalkıp yeni kraliçenin porno filmde oynadığını öne sürerek birinciliğine itiraz etmesi ise yaşanan torpili ortaya çıkardı. Onun bu açıklamaları, yaşanan torpili ve haksız Kraliçelik tacını tartışılır hale getirdi. Tuğba tacını iade etse ilk tebrik eden biz oluruz. Çünkü bu yarışmada başkalarının hakkı yenildi.”

TUĞBA’ NIN AÇIKLAMALARI TATMİT ETMEDİ

Tuğba’nın yarışmanın ardından gerçekten bu tacı hak etmiş gibi çıkıp açıklama yapmasını daha vahim olarak gören Sahra Işık ve Özlem Özdem, 24. Best Model of Turkey güzeline ateş püskürdü. Tuğba’yı gelinlik defilesinde görmediklerini vurgulayan güzeller,” Tuğba’nın tatmin etmeyen açıklamalar yerine çıkıp tacını iade etsin. Bu daha erdemli daha olgun bir davranış olur” diye konuştular.

BEYAZ GAZETE