'Haksız bir derece aldıysam tacımı geri veririm'

24. Best Model Türkiye birincisi Tuğba Melis Türk hakkında konuşulan 'taçını haketmiyor' sözlerine canlı yayında cevap verdi. Türk, "Eğer haksız bir şekilde derece aldığım düşünülüyorsa tacımı kendimi ellerimle geri vereceğim" dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Best Model Türkiye yarışmasının finalisti Cansu Taşkın, Tuğba Melis Türk'ün elemelere katılmadan birinci olduğunu iddia etti. Bu iddia üzerine programa telefonla bağlanan Best Model birincisi Tuğba Melis Türk hakkında konuşulan 'taçını haketmiyor' sözlerine cevap verdi.

Bu haberlere üzülmediğini ifade eden Türk, "Çünkü ben oyunculuk eğitimi alan bir insanım. Onun dışında 6 yıldır bu piyasanın içindeyim" dedi.

Yarışmada jüri üyesi olmadığının altını çizen Tuğba Melis Türk, "Ben yarışmaya zaten başvurmuştum. Erkan Bey o bir yarı final değildi diyor. Sonradan alınan 6-7 kız daha var onlar neden tartışılmıyor, ben birinci olduğum için mi? Aynı jüri aynı koltuklara otursun yarışma tekrar izlensin. Eğer haksız bir şekilde derece aldığım düşünülüyorsa çünkü modelliğime güvendiğim için bunu çok rahat söylüyorum, tacımı kendimi ellerimle geri vereceğim" şeklinde konuştu.

"ANNEM KALP KRİZİ GEÇİRİYORDU"

Türk Cansu Taşkın için de "Cansu benim arkadaşım, provalarımız beraber geçti. Ben birinci olacağımı bilmiyordum. Bilseydim benim ailem hüngür hüngür ağlamazdı. Annem kalp krizi geçiriyordu heyecandan. Ama ilk üçe gireceğimi ben biliyordum kendime güvendiğim için" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

'Haksız bir derece aldıysam tacımı geri veririm'