Dedektif Memoli Kick Box'a başladı

Dövüş ve aksiyon sahnelerinde dublör kullanmayan "Dedektif Memoli" Emre Kızılırmak, kaburgasını çatlattı…

“İki Haftadır Zor Nefes Alıyorum…”

TNT ekranlarında her hafta büyük bir beğeniyle izlenen Süreç Yapım imzalı Dedektif Memoli dizisinde Memoli’yi canlandıran genç oyuncu Emre Kızılırmak, son günlerde spor salonundan çıkmıyor. Kızılırmak, dizide yer alan aksiyon ve dövüş sahneleri için ünlülerin hocası Burak Uğur’dan bir aydır Kick Box dersleri alıyor.

Uzun yıllar basketbol oynadıktan sonra, yamaç paraşütü, kiteboard, yelken sörfü gibi bireysel sporlarla ilgilendiğini ve son olarak da diziye başladıktan sonra Kick Box’a merak saldığını söyleyen başarılı oyuncu “Bu sporla ilgili daha önce de girişimlerim oldu ama düzenli olarak yapamamıştım. Diziye başlayınca aksiyon ve dövüş sahnelerinde daha iyi olabilmek için daha düzenli yapmaya başladım. Bir aydır Kick Box yapıyorum ve spor salonuna gittiğim zamanlarda dört saatlik antrenmanlarım oluyor. Ayrıca hocam Burak Uğur, dövüş koreografileri de yaptığı için bu konuda da bana bir hayli faydalı oluyor” diyor.

Dizide dublör kullanmadığı için aksiyon ve dövüş sahneleri sırasında zaman zaman ufak tefek yaralanmaların da olduğunu belirten Emre Kızılırmak “Son olarak yedinci bölümün çekimleri sırasında bir antrenman sahnesi vardı. Orada hocam dizi bana fazla çıkarınca kaburgamın birisi çatladı, iki haftadan beri zor nefes alıyorum. Bazen dövüş sahnelerinde böyle şeyler olabiliyor. Kick Box’ta her zaman dikkatinizin en üst seviyede olması lazım. Rakibinize saldırırken aynı zamanda kendinizi de korumanız gerekiyor ki saldırı sırasında siz darbe almayın. Bunun için de yüksek konsantrasyon ve kondisyon gerekiyor. O yüzden de bu sporu seviyorum” açıklamasını yapıyor.

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği Dedektif Memoli’de Emre Kızılırmak’a başrollerde Burcu Esmersoy ve Özlem Yılmaz eşlik ediyor…