Canlı yayında tango yaptılar

Arım Balım Peteğim programına konuk olan Çiğdem Tunç ile Şenol İpek, canlı yayında birlikte dans etti. 29 Ekim'de nişanlanan İpek'in nişanlısıyla birlikteki fotoğrafları da canlı yayında yayınlandı. Önümüzdeki sene evleneceklerini belirten İpek, "2 kız 1 erkek çocuğumuz olsun istiyoruz" dedi.

TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programında ünlü oyuncu Umut Oğuz'a eşarp takan, Ömer Çelakıl’ın saçlarını kesen, Şafak Sezer ile ünlü yapımcı Erol Köse’ye omlet yaptıran Petek Dinçöz, bu kez de konukları Çiğdem Tunç ile Şenol İpek’tek dans etmelerini istedi. Canlı yayında tango şov sergileyen İpek ve Tunç büyük beğeni topladı.

"Ben kitabını yazarım dansın" diyen Tunç İpek’e de dans öğretti.

Yok Böyle Dans'da yarışan Şenol İpek'e Petek Dinçöz, "Hiç prova yapmadan süperdi. Şenol çok iyi idare etti, Çiğdem Hanım balerin çünkü" dedi.

Tunç da İpek'in çok yetenekli olduğunu söyledi.

"KENDİMLE RAKİBİM"

Dans yarışmasında favorisinin Aşkın Nur Yengi olduğunu belirten İpek, "Aşkın çok başarılı . Ben de sıkı çalışıyorum. Rakipsem kendimle rakibim" diye konuştu.

"AZRA AKIN'IN KARŞISINDA HEYECANLANIYORUM"

Azra Akın’ın karşısındas dans ederken heyecanlandığını söyleyen İpek, Adriana Lima mı daha güzel Azra Akın mı sorusuna Azra Akın yanıtını verdi.

"3 ÇOCUK YAPMAK İSTİYORUZ"


29 Ekim’de nişanlanan Şenol İpek’in herkesten sır gibi sakladığı Bircan adlı nişanlısıyla birlikteki fotoğrafları da canlı yayında yayınlandı. Ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştıklarını belirten İpek, nişanlısının ailesiyle de çok iyi anlaştığını söyledi. "Nişanlıma hala evlenme teklif ediyorum" diyen İpek, "Önümüzdeki sene evliliği düşünüyoruz. 3 çocuk yapmak istiyoruz. 2 kız 1 erkek çocuğumuz olsun istiyoruz" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

Canlı yayında tango yaptılar