Berk Oktay: Haberim olmadan nişanladılar

Yakışıklı oyuncu doğum günüyle birlikte nişanı da aradan çıkardı iddialarına cevap verdi.

Dün akşam ‘Best Modeller’ adlı yarışmanın seçmeleri yapıldı. Seçmeleri izlemeye birçok ünlü isim katıldı.

Oktay yarışmayı izlemeye gelenler arasındaydı. Ünlü oyuncu ‘’Eski günlerim depreşti, gerçekten güzel bir organizasyondu. Şahsım adıma konuşmam gerekirse ben şike ya da torpil olduğunu düşünmüyorum. Benim favori gösterdiklerim derece aldı.

Türkiye’de bu tarz organizasyonlara daha çok yer vermek gerekiyor tekstil firmalarının daha çok Türk modellerini tercih etmesi gerekiyor, yoksa benim gibi oyunculuğa adım atıyorlar. Gerçi burası en güzel kanıtıdır modelden oyuncu olmaz diyenlere, fakat dediğim gibi daha çok Türk modellerini tercih ederlerse büyük bir piyasa haline gelebiliriz’’ dedi.

BENİM HABERİM OLMADAN BENİ NİŞANLADILAR!

Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde 30. Yaş gününü kutlamıştı. Düzenlemiş olduğu doğum günü partisine birçok ünlü isim katılmıştı ve gecede doğum günüyle birlikte nişanı da aradan çıkardı dedikoduları gündem de bomba etkisi yaratmıştı.

Yakışıklı oyuncu durumu şöyle açıkladı; ‘’Buradan herkese söylüyorum geçen gün sadece doğum günü partim oldu. Özgür Ozan ve Levent abinin şakası sonucu nişanlandığıma dair dedikodular çıktı. Benim aile büyüklerim var onlar bile çıkan haberler sonucu yanlış anladılar ve bana çok kızdılar zaten ben her sorduğunuzda henüz hazır olmadığımı söylüyorum oldu ki böyle bir gelişme olursa sizlerin haberi olur. Yakışıklı oyuncu evliliği düşünmediğini henüz çok erken olduğunu söyledi.