Zamanımı hayır hasenat işlerine ayırdım

Kardeşi Fatih Karaca'nın ölümünün ardından kendini hayır işlerine adayan şarkıcı Reyhan Karaca, Beyaz Gazete'ye samimi açıklamalarda bulundu.

ZAMANIMI HAYIR HASENAT İŞLERİNE AYIRDIM

90’li yılların bir başka olduğuna değinen Karaca, “O dönemlerde insanlar arasında saygı, sevgi ve adamlık vardı. Şimdi herkes bir birlerinin ayağını kaydırma peşinde. Ben kimsenin ayağının altında dolaşmak, insanları üzmek ve kavgalı olmak istemediğim için kendimi kardeşimden sonra hayır hasenat işlerine adadım “ dedi. Günlerin dolu dolu geçtiğini ve başını kaşıyacak vaktinin bile olmadığını söyleyen Karaca, “Şarkılarım ve müziğim kendime özel. Öyle herkesle dışarı çıkmam eğer biriyle evleneceksem o adamı koluma takar çıkarım. Ve arkasında da dururum. Evlenmeyeceğim insanı medyaya ve sevenlerime asla sunmam” şeklinde konuştu.

SIRRIMI KİMSEYE VERMEM

İnsanların hep ayak kaydırma peşinde koştuğunu belirten Karaca,”Ben kimseyle özel sırrımı paylaşmam. Bugün iyisin yarın kötüsün. Kapımı kapatır özelimi ve hayatımı evimin içinde yaşarım. Neden benim özelimi bir başkası bilsin. Yarın bu sır sana silah olarak geri döne bilir. Bunun örnekleri piyasada çok fazla” dedi.

5 AYDA 10 KİLO VERDİM

Bir dönemler hayata küstüğünü ve o dönemlerde oldukça kilo aldığını vurgulayan Reyhan Karaca, “Bazen aynaya bakmak istemiyordum. Sevgili dostum Gürkan Kubilay sayesinde özel diyet ve sporla 5 ay içerisinde 10 kilo verdim. Şuan 6 kilo fazlam kaldı onu da verirsem eski formuma yeniden kavuşacağım. Biraz sağlık sorunlarım var. Kısa sürede bu da bitecek” dedi.

3 KAZANIP 2, SİNİ DAĞITIYORUM

Dünya fani insanlar yalan diyen Karaca konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bu dünya sınav dünyası hepimiz bir sınavdayız. Benim olmazsa olmazım maneviyat. Önceden zekâtımı ve fitremi hep verirdim. Ve derdim ki eh bu yükte üzerimden kalktı. Artık öyle değil. Eğer üç kazanıyorsam ailemin ve kendimin rızkını ayırıp gerisini dağıtmaya çalışıyorum. Son 3 ay içerisinde Somali, Sudan ve Van da bir dernek ile önemli yardımlar dağıttık. Bunları yaparken reklâm yapmamaya dikkat ediyorum. Ancak bazen de yapılanları kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Bir gecede 100 bin lira alan sançtı arkadaşlarımı bu kampanyaların içine çekmek için. İnşallah salığım ve gücüm yerinde olur da hep böyle hayır işleri yaparım”

BEYAZ GAZETE