Seren Serengil: Benim köpeğim 12 yıl en önde uçtu uçakta

Gülben Ergen'in, Sibel Can'la olan polemiğine Seren Serengil de katıldı.

Kıbrıs dönüşü muhabirlerin Gülben Ergen'e 'Sibel Can ve Seda Sayan'la aynı uçaktaydınız gördünüz mü?' sorusuna 'Ben bir numaradaydım, arkamdakileri görmedim' sözüyle kalın bir gönderme yapınca Sibel Can'dan "O hâlâ 10 yıl önce Hülya Avşar'ın yaptığı 'Şampiyon belli, ikinci kim?' tarzındaki açıklamalarda kalmış. Ancak ben Hülya değilim ki... Hülya gibi Gülben'le eğlenecek vaktim de yok. Üstelik korumam da o uçakta en önde oturuyordu." yanıtını almıştı.

Bu polemiğe Seren Serengil de katıldı.. Twitter'dan Gülben Ergen'e yüklendi.

İşte Seren'in twitter'da yazdıkları;

''Kelebek te iki insaninda haberinde sevilmeyen bir kadin var herkese bisey yapmis mutsuz kaybetmis bitmis kocasida eski sevgiliye kacmis :)

Sibel can in acaba hizmetcisi olabilirmisin sen?cornflakes e kornfilikis diyen kro birinci sirada o koca totonla otursan nolur sinifin 5 !

rahmetli tiny meğer ne büyük adammış 12 yıldır hep en önde ucuyordu ucakta:) bir kere bile ben en büyüğüm en öndeyim demedi asildi oğlum bnm

sen başkalarına üzüntü olduğun kalplerine ocaklarını söndürdüğün zamanlarda bizim allahımız yoktu dimi..sen üzülürmüsün be oynama artık''