Levent Kırca: Vasiyetim hazır

Levent Kırca, kendisi öldükten sonra aralarında tartışma yaşanmasın diye mal varlığını çocukları arasında paylaştırmış.

Mal varlığını hayattayken dört çocuğu arasında paylaştıran ünlü tiyatrocu Leventt Kırca: Vasiyetimi hazırladığım için çocuklarım "Ne zaman ölecek?" diye gözüme bakmıyor!

Usta tiyatrocu Levent Kırca, vasiyetini yazdığını ve mal varlığını çocuklarına ve mirasçılarına dağıttığını açıkladı. İlk eşi Nur Diner'den Özdeş ve Oğulcan adında iki oğlu, ikinci eşi Oya Başar'dan ise Umut ve Ayşe isimli iki çocuğu olan Kırca; "Para konusunda hiçbir zaman hırslı ve bencil olmadım. Mal, mülk ve servet geçici" diyerek şunları anlattı:

NASIL PAYLAŞIRLAR?

"Maddi konularda pişmanlığı sevmem. 'Hay Allah, biraz daha param olsaydı' falan demem. Biraz daha malın olsa ne olacak? İşte, ben 62 yaşındayım! 20 tane gemin, 30 tane gökdelenin olsa, yaşlanınca yatakta yatıyorsun. Zor nefes alırken o gökdelenleri ne yapacaksın? Bir de 'Benden sonra o gökdelenleri nasıl paylaşacaklar?' diye etrafımdakilere bakarım. Çocuklar birbirlerini yer, yazık!"

KAVGA GÜRÜLTÜ OLUR

Bu düşünceler doğrultusunda vasiyetini yazdığını açıklayan Levent Kırca, sözlerine şöyle devam etti: "Ben sağken bütün malımı, mülkümü çocuklarıma dağıttım. Vasiyetimi hazırladım. Herkesin parasını, malını, mülkünü verdim ki; benden sonra herhangi bir kavga gürültü olmasın. Böyle yapınca çocuklarım da 'Ne zaman ölecek?' diye gözüme bakmıyor."