'Laz Ziya`yı son yolculuğuna arkadaşları uğurladı

Kurtlar Vadisi`ndeki `Laz Ziya` tiplemesiyle ünlenen tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Ankara`da son yolculuğuna uğurlandı.

Betil`i son yolculuğunda, dizi arkadaşı Abidin (Abidin Yerebakan) ile sinema oyuncusu Nuri Alço uğurladı. Arkadaşları, İstemi Betil`e karşı yapılan vefasızlıktan dert yandı.

Yalova`nın Çiftlikköy ilçesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu İstemi Betil, Ankara Karşıyaka Mezarlığı`nda son yolculuğuna uğurlandı. Karşıyaka Mezarlığı içerisindeki camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Abidin Yerebakan, Nuri Alço ve sanatçının sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından araçla kabrine kadar taşınan Betil`in cenazesi, burada defnedildi. Betil`in kabrine, kızları İrem-Senem Betil su döktü.
Cenaze töreninin ardından açıklama yapan Abidin Yerebakan, İstemi Betil`in iyi bir dost, iyi bir ağabey olduğunu belirterek, "Türkiye`nin önemli oyuncularındandı. Birçok şeyi ondan öğrendik." dedi.
Nuri Alço da Betil`in yerinin doldurulamayacağını belirterek, "Hepimizin başı sağolsun. Yeri doldurulamayacak, Allah, evlatlarına sabırlar versin." diye konuştu.