Azra Akın 'Saat kaç' sorusuna çıldırıyor

Kıvanç Tatlıtuğ'la evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilen Azra Akın son günlerde 'Saat kaç' sorusuna çıldırıyor..

Eski dünya güzeli, yeni jüri üyesi Azra Akın bir dönem büyük aşk yaşadığı ancak daha sonra ayrıldığı erkek arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'la yeniden birleşti. Çift gazetecilere birliktelikleri hakkında bilgi vermekten kaçınsada yakın dostları Akın ve Tatlıtuğ'un sürpriz yaparak evleneceklerini bile söylüyor.

Bugünlerde popülerliğin zirvesinde olan Azra Akın sanal alemde yapılan "Saat Kaç" sorularına çıldırıyor. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ'un bir dönem Aşk-ı Memnu dizisinde rol arkadaşı olan Beren Saat, yakışıklı oyuncuyu her gördüğü yerde gazetecilere beraber poz veriyor. Sarmaş dolaş görüntüleri gazetelerde gören Akın ise adeta çılgına dönüyor. Samimi pozlara üzülen Azra Akın'ı yıkan bir diğer dedikodu ise Kıvanç ve Beren'in Kilyos'ta baş başa yemek yemeleri. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden ise henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Azra Akın ise her zamanki sessizliğini korumakta kararlı görünüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün bir mekan çıkışı gazetecilerin Azra Akın'la ilişkilerini sormasına sinirlendi. Tatlıtuğ "Arkadaşlar ben özel hayatımla ilgili konuşmadım. Konuşmam da. Bu benim prensibim. Lütfen anlayışlı olun" dedi.