Yılmaz Morgül canlı yayında Atatürk için gözyaşlarına boğuldu

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan SULTAN-I BEYAZ'a 10 Kasım'da konuk olan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül tüm şarkılarını Mustafa Kemal Atatürk için söyledi.

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 73. yıldönümünde,Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta çeşitli törenlerle anılırken, Beyaz Tv'de yayınlanan Sultan-ı Beyaz'da Atatürk'ü unutmadı. Programa konuk olan Yılmaz Morgül tüm şarkılarını Atatürk için söyledi. Seda Sayan'ın " Yılmazcım halkımız zaten üzüntülü onlara acılı ve kederli şarkılar söyleme biraz neşelenmeleri gerekir" şeklindeki uyarısına rağmen Atatürk'ün sevdiği şarkıları okumaya devam eden Yılmaz Morgül canlı yayında verdiği anlamlı mesajla da dikkat çekti.

DEDEM ATATÜRK'ün en yakın silah arkadaşıydı
Bir ara gözyaşlarını tutamayan duygusal sanatçı," Bu vatan öyle kolay kolay kazanılmadı. Biz bugün gönlümüzce yaşıyoruz. O ninelerimiz ve atalarımız omuzlarında top mermileri taşıyarak aldılar. Bu gün üç beş tane çapulcu bizi bölemez." diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.

Yılmaz Morgül canlı yayında Atatürk için gözyaşlarına boğuldu

2012 TÜRK MUSİKİ YILI OLACAK

Son dönemler de Türk sanat müziği ve Türk musikisinin çok unutulduğunu belirten Morgül," İnşallah önümüzde ki yıl musiki yılı olacak. Çünkü halkımız gerçekten Türk müziğini çok özledi. Hep birlikte ele vererek Türk sanatını daha iyi yerlere götürmeliyiz" dedi.

BEYAZ GAZETE