Nihat Doğan'ın gözyaşları

Son günlerde başına gelenler ve yaşadığı sıkıntı dolu günler Nihat Doğan'ın kimyasını bozdu...

4 kadınla birlikte grup seks yaptığı iddiası İzzet Yıldızhan ile beraber gözaltına alınan Nihat Doğan konuyla ilgili vermiş olduğu röportaj esnasında gözyaşlarına hakim olamadı.

"KENDİM İÇİN ÜZÜLMÜYORUM"

Fox tv ekranlarında yayınlanan 'Süper Kulüp' programının mikrofonlarına konuşan Nihat Doğan, 1 milyon dolarlık reklam anlaşmasının iptal edilmesiyle ilgili sorulan soru üzerine bir hayli duygulandı.

Burs verdiği öğrenciler olduğunu belirten ünlü sanatçı, gözyaşları içinde kendi durumuna üzülmediğini belirterek yardım ettiği kişiler için tedirgin olduğunu ifade etti.

GEYİK MALZEMESİ OLDU

Safiye Soyman ve Faik Öztürk, bayramın ilk günü Kıbrıs'ta bulunan Malpas Hotel'de sahne aldı.

Kıbrıs Malpas Otel’de Safiye Soyman’la sahneye çıkan Faik Öztürk, durduk yere nasıl türkücü olduğunu açıkladı: İbrahim Tatlıses’e Allah sağlık versin, İzzet ve Nihat’ın durumu da ortada. Etrafta türkücü kalmadı, adam yokluğunda türkücü oldum. Hepsinin iptal olan ekstraları bana geliyor!

Ünlü çift, yapıkları espriler ve seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla sevenlerine güzel bir bayram gecesi yaşattı. Öztürk, sahnede 'İbrahim'in işleri bana kaldı diyen ve geçtiğimiz günlerde göz altına alınan İzzet Yıldızhan'la ilgili de espri yaptı.

'İŞLERE GİTMEYE ZAMAN BULAMIYORUM'

Ünlü türkücü, "Allah İbrahim Tatlıses'e sağlık versin. En kısa sürede sahnelere geri dönmesini temenni ediyorum. İzzet Yıldızhan'a da Allah güç versin. İki süper türkücünün bir şekilde olmaması tüm piyasayı bana bıraktı. İşlere gitmeye zaman bulamıyorum" dedi.