Faik Işık ve Safiye Soyman Kıbrıs'ta sahne aldı

Bayramın dördüncü günü Kıbrıs Kaya Artemis'te sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti, kendisini izlemeye gelenleri muhteşem sahne performansıyla coşturdu.

Bayramın dördüncü günü Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti, kendisini izlemeye gelenleri muhteşem sahne performansıyla coşturdu. Soyman turkuaz renkli elbisesi göz kamaştırdı. Öztürk, ise sade takım elbisesiyle tam puan aldı. ilk olarak sahneye Safiye Soyman çıkarak birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkıları seslendirdi; ardından Faik Öztürk sahne alarak gelen konuklara türkülerini seslendirerek güzel anlar yaşattı.

"DAVUL, ZURNA VE ŞARKI"

Çifti izlemeye gelen Ahmet Selçuk İlkan ve Mahmut Tuncer’de vardı. Soyman sahneye, İlkan’ı çıkararak şiir eşliğinde düet yaptılar. Öztürk ise sahnesini abim dediği Tuncer’le paylaştı. Tuncer sahneye çıkınca, Öztürk’e, ‘Burada mı? Karşılaşacaktık’ diyerek espri yaptı. Tuncer iki şarkı okuduktan sonra ise yeniden sahneyi Öztürk’e bıraktı. En dikkat çekici sahne ise Soyman ve Öztürk’ün karşılıklı atışmaları oldu. Soyman, Öztürk şarkı söylediği sırada ise davulu boynuna asarak eşlik etti. Öztürk ise hem zurna çaldı hemde şarkı söyledi.

"AKAPUNTURA GİTTİ, KİLO ALDI"

Öztürk, sahnede Soyman’nın vermeye çalıştığı kiloları anlatarak gülmekten kırıp geçirdi. Öztürk, eşinin kilo verme sırrını anlatarak, “Bir gün Safiye, Sibel Can’ın Akapunturcusuna gitti. Adamda kilo vermesi için Safiye’ye kulaklarını delmesini söylemiş. Safiye kulaklarını deldikten sonra evde ne var, ne yok yemeye başladı. Bir türlü durduramadım. Sonra bir daha gitti. Bu arada adama da 500 dolar para verdik. Akapunturcu ayaklarını delmesini söylemiş. Safiye ayaklarını deldikten sonra ise bu sefer ne bulsa yemeye başladı” dedi.

"KÖPEK ŞAMPUANI"

Öztürk daha sonra kendi anısını anlatarak, “Bir gün Almanya’ya gittik. Otelde kalacaktık ama Soyman’ın arkadaşı zorla kendi evlerine götürdü. Evde de köpek vardı. Banyoya girdim. Şampuanla yıkandıktan sonra saçımda yumuşama oldu. Banyodan çıktıktan sonra ise köpek sürekli bana havlamaya başladı. Bir türlü yanımdan gitmedi. Daha sonra anladık ki köpeğin şampuanını kullanmışım” diye konuştu.

"ÜÇ İŞ BİRDEN YAPIYORUZ"

Çift, sahneden sonra ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yorgun olan ikili, sorulardan daha çok birbirlerine takıldı. Asolist kim sorusuna Öztürk, “Önce bunu açıklayalım. Bu işler Bülent Ersoy’dan sonra değişti. Assolist Safiye’dir. Ben ise milleti eğlendirmeye çıkıyorum. Aslında biz üç işi birden yapıyoruz. Hem Sanat Müziği, Hem türkü hem de stand- up yapıyoruz. Bizi izlemeye gelenler büyük keyif alıyor. Böyle olunca bizi ucuza getirmiş oluyorlar” dedi.

İZZET'E KOMPLO YAPILDI!
Piyasada türkücü kalmadığını söyleyen Öztürk, “Nihat’la İzzet gitti. İbrahim abide sağlık durumu ortada… Piyasada bir tek ben kaldım” diyerek espri yaptı. İzzet Yıldızhan’la Nihat Doğan’ın zor durumda olduklarını söyleyen Öztürk, “İzzet’e komplo yapıldı. Olaydan sonra, ziyaretlerine gittim. Bunları hak etmediler. Nihat ise İspanya’ya giderek yeniden Survivor kovalamaya başladı” diye konuştu.

"SÜLEYMAN DEMİREL GİBİDİR SUSMAZ"

Sürekli, Öztürk’ün konuşması üzerine Soyman araya girerek, “Hep Faik konuşuyor. Bırakın da ben konuşayım” dedi. İkisinin bir arada sahneye çıkması projesi sorulmasına Soyman, “Faik Beyi görenler çok şaşırdı. Sizlerde nasıl şaşırmıyorsunuz” derken araya giren Öztürk, “Kendisi Süleyman Demirel, konuşmaya başlarsa susmaz. O yüzden fazla konuşmasın” diyerek Soyman’ın elinin altına yatarak konuşmasını engelledi.