'Duaların gücüne çok inanıyorum'

Güzel oyuncu Vildan Atasever, duaların gücüne çok inandığını ifade ederek, "O yüzden başlayacağım her işe duayla başlarım" dedi. Atasever, eşi İsmail Hacıoğlu'nun oyunculuğunu da çok beğendiğini belirterek, "Dürüst bir şekilde birbirimizi eleştirebiliyoruz. Bu konularda benim kocam yalancı değil. Eşimle beyaz yalanlarımız yok" ifadesini kullandı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan güzel oyuncu Vildan Atasever samimi açıklamalarda bulundu.

"Çok sevdiğim istediğim şeyler üstünde inat ediyorum" diyen atasever, "Eskiden çok inatçıydım, büyüdükçe inatların da kırılıyor. Daha sabırlı hele geliyorsun, daha sakin oluyorsun. Ama siz ne kadar inat ederseniz edin, eğer bir şey olamanız gerekiyorsa hayatta, oluyordur. Zaten ben çok kaderci bir insanım" şeklinde konuştu.

"HER İŞE DUA İLE BAŞLARIM"

Hayatta duaların gücüne de çok inandığını belirten güzel oyuncu, "Nazar boncuğu evet belki o enerjiyi kırmak için olabilir, bazı renkler olabilir. Ama ben duanın gücüne, duanın bizi koruyacağına inanan bir insanım. O yüzden başlayacağım her işe duayla başlarım" dedi.

'Duaların gücüne çok inanıyorum'

"EŞİMLE BEYAZ YALANLARIMIZ YOK"

Atasever, eşi İsmail Hacıoğlu'nun da oyuncu olmasının avantajlarını anlattı. Eşinin oyunculuğunu beğendiğini ifade eden Atasever, işleriyle ilgili birbirlerini rahatlıkla eleştirdiklerini söyledi.

"Biz ilk önce dostuz" ifadesini kullanan Vildan Atasever, "Birbirimizle çok dürüstçe konuşabiliyoruz. Senaryo geldiğinde, karakterimizle ilgili oturup tartışabiliyoruz, dürüst bir şekilde birbirimizi eleştirebiliyoruz. Bu konularda benim kocam yalancı değil. Eşimle beyaz yalanlarımız yok" diye konuştu. BEYAZ GAZETE

'Duaların gücüne çok inanıyorum'