Eşini 4 kadınla aldattı

Ashton Kutcher'ın eşini aynı anda 4 kadınla aldattığı iddia edildi.

Ashton Kutcher'ın, eşi Demi Moore'u Sara Leal ile aldattığı söyleniyordu ancak bir komşuya göre o gece Kutcher'ın yanında Leal'la beraber 3 kadın daha vardı.

Aston Kutcher'ın Demi Moore'la altıncı yıllarını kutlayacakları gece genç bir kadınla yaptığı iddia edilen kaçamakla ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.

Daily Mail'ın haberine göre; 33 yaşındaki Kutcher, San Diego'daki Hard Rock Hotel'de bir değil dört genç kadınla birlikte oldu ve kadınlardan biri Sara Leal'dı.

Jacques Du Toit adlı Güney Afrikalı bir yat işçisi o gece Kutcher'ın yanında bulunanlardan birinin de kendi kız arkadaşı Alexis olduğunu ve
kız arkadaşının Kutcher'la birlikte olduğu ileri sürülen Sara Leal'ın arkadaşı olduğunu söyledi.

Du Toit'nın anlattıklarına göre; o gece Alexis, Jacques Du Toit'ya Kutcher'ın oteldeki oda numarasını verdi. Genç adam odaya çıktığında ise kendisini bir koruma karşıladı ve içeride özel bir parti olduğunu söyleyerek geri çevirmek istedi.

Jacques Tu Toit içeriye girdiğinde karşılaştığı manzarayı şöyle anlattı: Terastaki küvetin içindelerdi ve hepsi çıplaktı. Ashton'ın yanında Alexis ve Sara'nın yanısıra Martha ve Katie adlı iki kadın daha vardı.