Erol Köse, Emniyette İfade Verdi

Sosyal paylaşım sitelerinde gündeme getirdiği iddialar sebebiyle bazı ünlü isimlerin hakkında şikayetçi olduğu Yapımcı Erol Köse, Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Büro Amirliği'nde ifade verdi.

Erol Köse,gözaltına alınmadığını, davet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldiğini belirtti.Bilişim Büro Amirliği’nde Hülya Avşar, Şahan Gökbakar, Seda Sayan ve Ali Atıf Bir’in şikayetleriyle ilgili ifade verdiğini söyledi.
Kendisinin de bu isimler başta olmak üzere adına açılmış bazı sahte hesaplar nedeniyle şikayetçi olduğunu açıklayan Köse, şunları söyledi: “Bizim her zaman bir sloganımız var ‘Ne diyorsak o’ Biz, yargıyı oyalamak üzere bilinen şeyleri malumun şeylerini toplumla zaten paylaşmışlar. Biz hiçbir zaman suç işlemeyiz. Ama bize suç işleyenleri de biz şikayet ettik. Perşembe günü beni aradılar, ‘Ne zaman gelebilirsiniz?’ ben de pazartesi günü emniyete geldim. Randevulaştık ve bugün geldim. Benim de bu isimlere şikayetlerim oldu. Yasal süreç devam ediyor daha fazla konuşmak istemiyorum."dedi.