Kenan İmirzalıoğlu çok sinirlendi

Sinema Dergisi'nin 'En İyi 100 Türk Filmi' anketinin sonuçlarının açıklandığı gece, Kuruçeşme'de yapıldı.

Geceye katılan isimlerden Kenan İmirzalıoğlu, bir reklam kampanyasından 2.5 milyon dolar aldığı iddialarına tepki gösterdi. Oyuncu, “Bakıyorum artık maliye işlerine de bakıyorsunuz” diyerek gazetecilere çıkıştı.

Başarılı oyuncudan en sert tepkiler ise muhabirlerin ‘Van’a yardım yapmayı düşünüyor musunuz sorusuna geldi. Sanatçı bu konuda “Kim yapıyor, kim yapmıyor diye ayırmalar, ırkçı yaklaşımlar oluyor. Mevzu saçma yerlere gidiyor. Yardım ve hayır dediğiniz mesele Türk kültüründe sağ elin verdiğini sol el görmez şeklindedir. Önemli olan orda mıyız, yüreğimiz orda mı? Ayrımcı değil birleştirici bir durum olmalı, siz de buna sorularınızla destek vermelisiniz diyerek sert bir çıkışta bulundu.

Gecede Kenan İmirzalıoğlu ile Cüneyt Arkın bir araya geldi. Arkın, "İmirzalıoğlu'nu takip ediyorum. Her geçen gün daha iyi oluyor" yorumunu yapıp ekledi: "Birçok genç oyuncu sadece cebini dolduruyor. Sen onlar gibi değilsin. Ayrıca çoğu vefasız." İmirzalıoğlu da "Büyükler ne derse doğrudur" deyip Arkın'ın elini öptü.