Cansu Taşkın'dan çok sert açıklamalar

Best Model güzellik yarışması adayı Cansu Taşkın moda sektörü ile alakalı çok önemli açıklamalarda bulundu.

Son zamanlar da adından sıkça söz ettiren, birçok firmanın aranan yüzü olan, yeni neslin en gözde modellerinden ve Best Model güzellik yarışması adayı Cansu Taşkın moda sektörü ile alakalı çok önemli açıklamalarda bulundu, ''Şimdiki meslektaşlarım ile eski mankenleri kıyaslarken eski mankenler devamlı gündemde tutuluyordu. Şu anda manken arkadaşlarım kendilerini ne kadar göstermek isteseler de akılda pek kalıcı olmuyorlar. Çünkü eskiden az ve öz manken varmış. Şimdi günümüzde birçok manken bulunuyor ve çok fazla önemsenmiyorlar..'' dedi.

''ÖNÜNE GELEN MODELİM DİYOR''

Şu anda 18 yasında olan ve modelliğe 16 yasında başlayan Cansu Taşkın Türkiye de mankenliğin çok basitleştirildiğini de belirterek, ''Her önüne gelen modelim dediği gibi bunun önüne geçilemiyor ne yazık ki. Gecen yaz Türkiye güzeli sonrasında da dünya 4.sü seçildim. Kendimi ispatladıktan sonra modellik hayatıma başlamış bulundum. Profesyonel anlamda modellik ve oyunculuk eğitimi alarak kendimi daha çok geliştirerek birçok başarılı projede yer aldım. Önümüzdeki günlerde başrolünü üstlendiğim sinema filmine başlıyorum. Ayrıca dizi projelerimiz var değerlendirmeye çalışıyorum. Ayrıca eski mankenlerden örnek aldığım iki isim var birinci olarak Deniz Akkaya ikinci olarak da Serkan Tan. Kendimi her zaman her anlamda korumasını bildim çizgimi hiç bir zaman bozmadım. Başarılı olmanın sırlarından bir tanesi içki ve sigaraya hayatımda yer vermiyorum. Benim için en önemli şey kariyerim oldu her zaman yaptığım işi severek ve isteyerek ilk günkü heyecanla yaptım.'' dedi.

YABANCI MODELLER OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR

Yurt dışından gelerek uygun fiyatlara Türkiye de modellik yapan modellerden de dert yanan Cansu Taşkın, ''Türk modeller olarak biraz fazla seçiciyiz. Oysaki yabancı modeller daha az fiyata çalışabiliyor. Tabi bu da sektörü olumsuz yönde etkiliyor. Yabancı modeller ön planda olduğu için önüne geçilemiyor maalesef. Yakın da best model seçmeleri var ben şu an da düzenli olarak spor yapıyorum, daha çok plates, aeorobik yapıyor yediklerime beslenme seklime özen gösteriyorum. Özellikle beyaz kalmaya çalışıyorum. Başarılı ve iddialı bir manken olmak istiyorsanız beyaz kalmalısınız. Best modele bembeyaz gireceğim. Dünyanın en iyi modelleri beyaz tenlidir. Kendimi bir kez daha ispatlayıp best model olacağıma inanıyorum. Kendimi buna layık görüyorum."