Fulya Zenginer sevgilisine kapıyı gösterdi

Tövbeler Tövbesi'ndeki öpüşme sahnelerine tepki gösterdiği için erkek arkadaşından ayrılan oyuncu Fulya Zenginer, "İşim önceliğimdir" dedi.

'Tövbeler Tövbesi'ndeki öpüşme sahnelerine tepki gösterdiği için erkek arkadaşından ayrılan oyuncu Fulya Zenginer: "Hayatıma giren insan kabul etmeli ki, işim her zaman benim önceliğimdir" diyor.’

Tövbeler Tövbesi’nin bu kadar ilgi çekmesini bekliyor muydunuz?

Bekliyordum aslında... Yani sevileceğine inanıyordum çünkü senaryoyu okuduğumda, fikirleri dinlediğimde çok beğenmiştim. Beğenildiğim ve güzel yorumlar aldığım için ne mutlu bana tabii ki. Ama gidecek çok yolum var daha. Benim en büyük şansım, bu yolda birlikte yürüdüğüm insanlar oldu. İlgi konusuna gelince; çok dışarıdan bakıldığı gibi değil, benim cephemden. Yani ben çok aynı yaşıyorum. Bende bir şey değişmedi. Sadece sokakta sohbet ettiğim insan sayısı arttı, o kadar. Bu işe başlarken ün, şöhret kısmını pek hesap etmemiştim. O yüzden ne umduğumu inanın bilmiyorum, sadece bulduğum şeyden çok mutluyum.

HAYATIMIN HABTASIYIM

Dizide rol arkadaşınız olan Cemal Toktaş ile çekilen öpüşme sahnesi yüzünden nişanlınızla kavga ettiğiniz yönünde haberler çıktı. Bu haberler doğru mu?
İlk ve tek sefer bu konuya açıklık getireceğim. Aslında nişanlım değildi. Evlenme teklifi almıştım ama üç sene sonra falan olur diye düşünüyordum. Sonra görüntülendik; kameraları görüce, biraz da gayri ciddi olarak "Nişanlım, yaza evleneceğiz" dedim. İşin çığırından çıkacağını tahmin etmemiştim. Bir uyandım; her yerde ’Küçük kadın evleniyor’ yazıyor. O zaman "Ne yaptım ben?" dedim ama iş işten geçmişti. Bu benim hayatımın hatasıdır. Ayrılık konusuna gelince; evet doğru, çünkü hayatıma giren insan kabul etmeli ki, işim benim önceliğimdir. Bu mesleğe aşığım. İş ve özel hayat çok ayrıdır ve kimsenin de bunları birbirine karıştırmasına müsaade edemem.

KAMERA GÖRÜNCE BOCALIYORUM


İşiniz dışında çok fazla göz önünde yer almıyorsunuz. Gece yaşantısından ve kameralardan uzak kalmayı mı tercih ediyorsunuz? Evet, işim dışında kamera görünce afallıyorum. Elim ayağım dolanıyor. İşimin önüne geçecek bir özel hayat istemiyorum. Annemin karşısında erkek arkadaşımla el ele durmayacakken, kameralarla bunu herkesin gözü önünde yapmak, hiç bana göre bir şey değil.

ÖFKEMİ EĞİTTİM


’Fidan’ ile bazı huylarımız benziyor. Mesela inatçılığımız. Hani sarı damarı derler ya, bende ondan bolca var. Ama ben artık öfkemi eğittim, daha sakinim.
Aşk için vereceğim savaş; hastalık, ölüm kalım gibi meselelerde olur. Yani elimizde olmayan şeylerde. Bende siyah ve beyaz vardır; gri insani değilim. Ya seversin ya sevmezsin.

Evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Hayır, sadece 22 yaşındayım ben... (Gülüyor) Daha çok var. Yine büyük konuştum ama gerçekten düşünmüyorum.

Oyunculukta kurallarınız var mı?

Neyi, ne için yaptığımı sorgularım. Sahnelerin anlamı benim doğrumla uyuşuyorsa, oynarım. Oynadığım sahnelerle tek kuralım; savunduğum düşüncelerden vazgeçmemek...
Aslında ’Fidan’la ’Yeliz’ çok ayrı... Çok başka bir şey oynuyorum şu an. Ama çokça ağladığım doğru... Gönül ister ki, komedi de oynayayım kendimi geliştireyim