'Bu kanın durması için elimden geleni yaparım'

Terör olayları nedeniyle moralsiz olan ünlü sanatçı Alişan, "Askerliğimi yapıp geldim. Bir kez daha böyle bir şey istenirse bir kez daha seve seve askere giderim. Bu savaşın, kanın durması için elimden geleni yaparım" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan, dün gece Sayit Halim Paşa Yalısı’ndaki bir düğünde sahne aldı. Alişan, sahnesi biter bitmez düğünden ayrıldı.Çok geçmeden Van’daki deprem ve son dönemde yaşanan terör olaylarından dolayı moralsiz olduğu anlaşılan Alişan, şehit ailelerine başsağlığı dilerken teröristlere bela okudu.

‘Sizin yapabileceğiniz bir yardım olabilir mi’ sorusuna Alişan ”Askerliğimi yeni bitirip geldim. Ben o bölgelere de çok gittim. Konserlerde verdim. Sanatçılar olarak görevimiz o bölgedeki askerlere moral vermek. Çok zor şartlar altında askerlik yapıyorlar. Bizimde elimizden tek gelen bu. Askerliğimi yapıp geldim Bir kez daha böyle bir şey istenirse bir kez daha seve seve askere giderim” diyerek yanıt verdi. Her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyen Alişan, “Bu savaşın, kanın durması için elimden geleni yaparım “dedi.

ACUN’A GELEN TEPKİLER YERSİZ!


Son dönemde yaşanan olaylardan sonra Acun’a gelen “yarışmalarını yayınlatmamalıydı” eleştirilerini haksız bulduğunu söyleyen Alişan, "Onların başarmak istedikleri de ülkeyi karıştırmak bu yüzden bu eleştiriler yersiz bence" ifadelerini kullandı. Alişan çok yıkıcı bir durum olmadığı sürece programların yayınlaması gerektiğini belitti.

KONUŞMAKTA ZORLANDI!


Alişan, Van’daki deprem için “ Allah bir daha yaşatmasın Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Depremden kurtulanlar için biliyorum ki çalışmalar devam ediyor. Bu konuyla ilgili kelime üretemiyorum. Hepimiz çok üzgünüz” dedi.
Başlatılan yardım kampanyalarından haberi olmadığını söyleyen Alişan, elinden gelen ne varsa yapacağını belirtti.

“ÇAĞLA’YLA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZ”

Son dönem yakın arkadaşlar Çağla Şıkel ve Alişan’ın arasının bozulduğuna dair haberler çıkmıştı. Alişan bu haberleri doğruladı. Alişan ‘Kazık atma durumu var mı’ sorusuna “ Ben hiç konuşmadım. Sadece bir daha program yapmayız. Görsem konuşurum. Ama bir daha program yapamayız” diyerek yanıt verdi.

“ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN”

Alişan, Çağla Şıkel’le bir daha eskisi gibi olamayacaklarını belirtti. Alişan “Ben askerdeyken yaptığım programlar vardı. Olmadı, üzüldüm” dedi. Muhabirin ‘Çağla Şıkel’ın haberi var mıydı’ sorusu üzerine Alişan, bilip bilmemenin önemli olmadığını, önemli olanın üzgünlüğü olduğunu söyledi. Alişan “Allah yolunu açık etsin eşiyle birlikte” dedi. Emre Altuğ’la aralarının iyi olmadığı ve birbirlerine ısınamadıklarına dair haberleri yalanlayan Alişan ünlü çifte mutluluklar diledi.
Lerzan Mutlu ile arasının bozuk olması hatırlatılan Alişan “Ben hiç kimseyle küs değilim. Bana yanlış yapılmadıkça kimseyle küsmem” dedi.

İBRAHİM TATLISES ÖNDERİMİZ”

Alişan ‘İbrahim Tatlıses’in ekstrelerinin çoğunun sana ve İzzet Yıldızhan’a geçtiği söyleniyor doğru mu’ sorusuna “İbrahim abi dönsün gelsin bütün işler onun olsun. O müzik dünyası için bir denge. Bizim önderimiz ”dedi.
Pop şarkılarının atak yaptığını söyleyen Alişan, İbrahim Tatlıses’in bir an önce dönmesi gerektiğini belirtti.

“KIZIMI SANA VERECEĞİM”

Düğünde sahne alan Alişan her zamanki gibi evlilik sorusu yöneltildi. Alişan, düğünde Rezzan Kiraz’a da bu soruyu sorduğunu anlattı. Alişan, “Rezzan Kiraz “Kızımı vereceğim” dedi. 22 yaşındaki bir kızı varmış öğrendim” dedi. (Ayaklıgazete.com)