Bu piyasanın bu kadar kötü olduğunu bilseydim şarkıcı olmazdım

Bir dönemlerin ünlü mankeni ve Türkiye'yi dünya Güzellik yarışmasında başarıyla temsil eden şarkıcı Aslı Kökçe açtı ağzını yumdu gözünü.

Bizim zamanımızda her şey de bir kalite vardı diyen Kökçe,” Ben dünya güzellik yarışmasına giderken kendimi ülkesi için feda eden bir mehmetcik edasında gittim. Bu yarışmadan sonra mankenlik ve sunuculuk yaptım. Türkiye’de klip şov programları ile çok önemli sanatçıların tanınmasını ve bu günlere gelmesine vesile oldum. Ancak ben şarkıcılık yapmaya başladıktan sonra sanki bir anda dünya değişti. Kıskançlıklar ve sanat dünyasının iki yüzlülükleri ortaya çıktı. Bu piyasanın böyle olduğunu bilseydim kesinlikle sanatçı olmazdım.

ANGELS CITY GAZİNODA MUTLUYUM

Hafta içi Her Cuma akşamları Kumburgaz Angel Cıty Gazinoda sahne almaya başladığını söylen Aslı Kökçe,” Buraya magazin basını ve dedikodu yapan insanlar alınmıyor. Bura da kendimi buldum. Benimle birlikte bir çok ünlü sanatçı bu mekan da. İstanbul eğlence dünyasına kalite ve edep, Ahlak gibi kuralları koyarak işini yapan Angel Cıty yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü bozulan bu sektör bunları öğrenmeli buna göre sanatçılık yapmalı. Paradan ve şöhret den daha önemlisi örnek ola bilmek Bu gazino eski sanatçılara kucak açıyorlar ve insana insan olduğu için kıymet veriyorlar. Bu gece beni dinlemeye gelen tüm sevenlerim umarım iyi bir gece sunduğumu düşünüyorum “ dedi