Bilginer, filmimin önemli bir parçası olacak

Hint yönetmen Mira Nair, 'The Reluctant Fundamentalist' adlı yeni projesinin İstanbul ve Ankara sahnelerinde yer alması kesinleşen Haluk Bilginer'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunudu.

atv'nin sevilen dizisi 'İstanbul'un Altınları'nda başrol üstlenen Haluk Bilginer, kısa süre önce Hint yönetmen Mira Nair'in 'The Reluctant Fundamentalist' adlı sinema filminde rol alacağını açıklamıştı.

İSTANBUL VE ANKARA

Filmin yönetmeni Mira Nair; geçtiğimiz günlerde İngiliz basınına yaptığı açıklamada, çekimlerin yalnızca yurt dışında değil, Türkiye'de de gerçekleşeceğini ifade etti. Nair; İstanbul ve Ankara'daki çekimlerinde yer alacak olan Haluk Bilginer'in, filmin önemli karakterlerinden biri olacağını söyledi. Hint yönetmen 'The Reluctant Fundamentalist'in Atlanta, New York, İstanbul ve Ankara'da çekileceğini de belirtti. Pakistan hakkında çağdaş bir film yapmak istediklerini belirten Mira Nair, İslam ve Batı dünyası arasındaki ayrılığın belirgin hale geldiğini belirterek "Çok katmanlı bir çalışma yapacağız" dedi.

YAKINDA BAŞLAYACAK

Kate Hudson, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland, Nelsan Ellis, Martin Donovan, Riz Ahmed'in başrolleri paylaşacağı filmin çekimlerine; önümüzdeki haftalarda başlanacak. Pakistanlı yazar Mohsin Hamid'in kitabından sinemaya uyarlanan filmde; Pakistanlı bir gencin yaşadıkları konu edilecek. Filmde Pakistanlı genç 'Changez' karakterini Riz Ahmed canlandırırken, aşık olduğu Amerikalı 'Erica'yı ise Kate Hudson oynayacak.