Tatlıses ve oğlu İdo barıştı

İbrahim Tatlıses, Ayşegül yıldız ile evlendiği için kendisine tepki gösteren oğlu İdo'yla barıştı. Barış yemi Tatlıses çiftini evinde yapılan mangal keyfi ile kutlandı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses Beyaz Gazete’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile evlendiği için kendisine tepki gösteren oğlu İdo’yla barıştı. Barış yemeği çiftin Fulya Selenium Twins’in 22. kattaki dairelerinde verdiği mangal partisiyle kutlandı. Dostlarını 22. kattaki yeni evinde toplayan Tatlıses, dışarıdan bol bol lahmacun ve kebap getirtmekle kalmadı, dairede mangal da yaptırdı. Tatlıses, yıllar önce Almanya’daki otel odasında mangal yaptığı haberleriyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Oğlu ile aralarında yaşanan konuyla ilgili Beyaz Gazete muhabiri Muammer Yaşar'a bilgi veren Tatlıses,"Baba oğul arasına ne ana ne da kadın girebilir. İdo belki kendince haklıdır ancak İbrahim Tatlıses onun babası, babası ne derse o olur. Kendisi benim canım dan da öte bir evlat. Bugün burada dostlarımı konuk ettim. Çok mutluyum, salığım şükürler olsun çok iyi" dedi.

BEYAZ TV Yİ ÇOK SEVDİM

Beyaz TV ile çalışmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Tatlıses,"Beyaz TV'yi çok sevdim kendimi biraz daha toplayım sevenlerimle yeniden buluşmak istiyorum. Beyaz Gazete aracılığı ile Beyaz TV'deki dostlarıma ve hayranlarıma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum" diye konuştu.