Kopyacı olmadığım için şarkılarım radyo da bile çalmıyor

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Manşet programına konuk olan Nilay Dorsa, BeyazGazete'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı albüm ile sanat hayatına başlayan manken Nilay Dorsa,”Ben Türkiye de çok şeyin değiştiğine inanıyorum. Bu sanat alanında da böyle ancak değişmeyen tek şey kopyacılık ve taklitçiliktir. Şarkıcılara bir bakın hepsi aynı tarz müzik yapıyor, hepsi bir diğerinin kopyası. Bende albüm yaparken birini taklit etseydim, şimdi şarkılarım dillerde ve ben konserden konsere giderdim ama bunu yapmadım. Tarzımı ve başka bir şarkıcılık örneği simgeledim. Yine son günlerde sürekli en son haberleri Beyaz Gazete den okuyorum. İyi ki Beyaz gazete hayatımıza girdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BUNLAR EŞKİYA
Dorsa, son günlerde yaşanan şehit haberleri yüzünden sürekli ağladığını belirterek “Hayatlarını yitiren evlatlarımız içimi yakıyor. Bu haberler beni çok etkiliyor. Sürekli gözyaşı döküyorum. Allah’ım ailelerine yardım etsin ve ülkemizin başı sağolsun kürdü Türk’ü öldürenler eşkıya dan başka bir şey değildir” diye konuştu.