'Eşim başarılarımda gözyaşlarına hakim olamıyor'

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, İtalyan eşiyle çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Beni en çok mutlu eden şey ise, eşim başarılarımı görünce ve şarkılarımı dinleyince gözyaşlarına hakim olamıyor" dedi.

Beyaz tv'de "Şekerli Kahve" programına konuk olan ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay Beyaz Gazete'ye konuştu. Hayatta tek hedefinin çalışmak ve başarılı olmak olduğunu vurgulayan Özay, "Geçmişte çok büyük acılar yaşadım, ağır bedeller ödedim. Şimdi şükürler olsun çok iyim. Bir çok hayalimi gerçekleştirdim. Allah'a şükür hiçbir şeye ihtiyacım yok. İstesem hiç çalışmam ama çalışmak beni zinde tutuyor" dedi.

EŞİMDEN HARÇLIK ALMAM

İtalyan eşiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Özay, "Aramızda madde yok. Hiç ondan harçlık almadım Zaten aramızda bu tür şeyler sorun olmaz. Türklere çok benziyor. Bazen kıskanç ama aşırı değil. Ama beni en çok mutlu eden şey başarılarımı görünce ve şarkılarımı dinleyince gözyaşlarına hakim olamıyor. Onun başı ağrısa ilk koşan ben, benim başım ağrısa yanımda ilk onu görürüm" ifadelerini kullandı.

"Hayranlarım eşimin sık yurt dışında yaşadığını sanıyorlar" diyen Özay, "Yok öyle bir şey. Bir ayağım hep İtalya'da; bir süre orada, bir sürede burada yaşıyoruz" diye konuştu.