Tülin Şahin 13 markanın yüzü

Tülin Şahin; Silk&Cashmere, Koleston ve İstikbal Mobilyaları'dan sonra Bolero'nun ve Çiçeksepeti sitesinin de yüzü oldu.

Cindy Crawford'a olan benzerliğiyle ünlenen manken Tülin Şahin; şu sıralar tam altı markanın yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Silk& Cashmere'in ve Kültür Bakanlığı'nın yüzü olan, İstiklal Mobilyaları'nın reklamlarında eşi Mehmet Özer'le oynayan Şahin; Koleston saç boyalarının tanıtımında da görev almıştı. Ünlü model, son olarak da Ülker, ciceksepeti.com ve Bolero için kamera karşısına geçti.

İŞİM BU, ÇOK NORMAL

Yurt dışında da aralarında Esprit, Polo Ralph Lauren, Alba ve Bogner'in bulunduğu 7 markanın da yüzü olduğunu söyleyen Şahin, "Birden fazla markanın modeli olarak öne çıkmak normal mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ben bir mankenim ve aynı anda birçok yerde olmam çok doğal... Bu yurt dışında da böyle! İyi bir top modelin yılda 10 veya daha fazla kontratı olması çok normal karşılanır." Top model; yurt dışında sekiz markanın daha yüzü olacağını ama henüz anlaşma imzalanmadığı için markaların isimlerini açıklamak istemediğini de sözlerine ekliyor.

ŞAHİN GURME OLDU

Tülin Şahin geçtiğimiz günlerde de Çiçeksepeti. com'un, Gurme bölümünde satılan kek, pasta ve kurabiyeler için özel bir çekim yaptı. Şahin çekimler sırasında çok eğlendi.