Dünya Güzeli Sakarya'nın sesini duyurmak istiyor

Arnavut asıllı Dünya Güzeli Almeda Abazi "Sakarya için yarışacağım" dedi.

Bir dünya yıldızı olan Adriana Lima'nın da katıldığı 'Yok Böyle Dans' ile pazar günü Show TV ekranlarında yarışacak olan Rumeli TV Yaşayan Sakarya sunucusu Almeda Abazi'ye Şaban Mergül aracı oldu.

Sakarya Üniversitesi öğrencisi ve Sakarya'nın kızı olmak için Türk vatandaşlığı işlemlerine başlayan Arnavut asıllı; Dünya Güzeli Almeda Abazi "Sakarya için yarışacağım" dedi.

Bilindiği gibi Şaban Mergül tarafından defalarca Sakarya'ya getirilen ve "Sakarya'nın nüfus kağıdını taşımak istiyorum" diyen Almeda Abazi önce Türk vatandaşlığına geçmek için işlemlere başlamış ardından da Sakarya Üniversitesine kayıt yaptırmıştı.
Sakarya'dan destek bekliyor!,

Katıldığı 'Yok Böyle Dans' yarışması nedeniyle derslerini ihmal eden ancak en kısa zamanda "Okuluma döneceğim" diyen Dünya Güzel Almeda Abazi "Sakarya'nın kızı olarak, Sakarya'nın sesini duyuracağım" diyor.

Adriyana Lima Şaban Mergül'ü seçti

Dünyanın en ünlü modeli olarak bilinen Adriyana Lima Yok Böyle Dans çekimleri için girdiği stüdyoda adeta çılgınlar gibi alkışlanarak karşılandı. Verilen arada ise Lima ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına Acun Ilıcalı "Onun çok vakti yok zaten. Onun seçeceği 3 erkek ve 3 kız ile ancak fotoğraf çekilebilir" dedi.

Bunu üzerine ünlü model seçeceği kişilere göz atarken salon adeta çığlıklarla inledi. Gençleri sessizce izleyen Şaban Mergül'ü gören Adriyana Lima, önce gözleriyle adeta süzdüğü Şaban Mergül'e parmağı ile "gel" işaretini yaptı. Bir süre yerinden kalkmayan Şaban Mergül Acun Ilıcalı'nın da davetiyle çığlıklar arasında Lima'nın yanına gitti. Birlikte çekilen fotoğraftan sonra "Adriyana Lima bu kadar yakışıklı gencin arasından beni seçtiğine göre erkekten anladığını gösterdi" espirisini yaptı.