Evlendiğimiz zaman bir iki seneye kalmaz ayrılırlar demişlerdi

Ünlü oyuncu Ayten Gökçer 45 senelik eşini kaybettikten sonra hayata küstüğünü belirterek, "Evlendiğimiz zaman bir iki seneye kalmaz ayrılırlar demişlerdi. Aksine bir tek biz evli kaldık" dedi.

Ayten Gökçer uzun bir ara verdikten sonra çıktığı televizyon programı Yaşamdan Dakikalar’da, 2009 yılında kaybettiği eşi Cüneyt Gökçer’in ardından hayata küstüğünü söyledi. Her şeyi Cüneyt Bey’le yaptığı için bunun kolay bir olay olmadığını ve kolay atlatamadığını dile getiren Gökçer, "Ben Türkiye'nin değil dünyanın en şanslı aktristlerinden biriyim. Çünkü karşıma dünya tiyatrosunun en büyük aktörlerinden biri çıktı. Konservatuarlarda fazla kadın hoca yok, bir kadına nasıl düşeceğini, nasıl uzanacağını, nasıl elini uzatacağını gösteren genelde erkek oluyor. Ve ben de Cüneyt Gökçer ile bütün eğitimimi sahne üzerinde bizzat görerek yaparak elde ettim. Türk tiyatrosunda rekoruz" şeklinde konuştu.

Cünet Gökçer ile 45 sene evli kaldıklarını belirten Ayten Gökçer, "Evlendiğimizde bir iki seneye kalmaz ayrılırlar demişlerdi, yaş farkından heralde. Aksine bir tek biz evli kaldık" dedi.

HINCAL ULUÇ: “AYTEN GÖKÇER BENİM İLK AŞKLARIMDANDI”


Programın diğer konuğu Hıncal Uluç'un, "Benim ilk aşklarımdandır Ayten. Ben ona hep Ayten derim" açıklamalarına ise Gökçer şöyle yanıt verdi:

"Hiç söylemedi daha önce böyle şeyler. Bunu tenhada niye söylemiyorsun?"

Bunun üzerine Hıncal Uluç "Yıllar öncesine dayanır arkadaşlığımız o yüzden Ayten derim ben. Ama Cüneyt Bey’le evlendiği zaman üzülenlerden ve canım nasıl olsa uzun sürmez diye kendini teselli edenlerdendim. Ayten’i ilk defa tiyatro sahnesinde görmüştüm ve nasıl su gibi bir kızdı" şeklinde konuştu.