Uğur Yücel: 'Canım yandı şikâyetçiyim'

Ünlü oyuncu Uğur Yücel, bir tapu davasında karşı taraf adına sahte vekâletnameyle avukatlık yaptığını iddia ettiği Mustafa Münir Tuna hakkında şikâyetçi oldu

Davanın görüldüğü İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade veren Yücel, “Bu sahte vekâletname yüzünden birkaç milyon dolarlık evimi kaybettim. Canım yandı. Bu usulsüz işi kim yaptıysa şikâyetçiyim” dedi. Yücel İstanbul 3. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne tapu iptali ve tescil davası açtıklarını, davalının eski avukatı İbrahim Akıskalı olduğunu söyledi. Davalı taraf adına avukat olarak bir sene davaya kimsenin girmediğini belirten Yücel, “2008’de birdenbire duruşmaya katılmaya başlıyorlar.

Avukat Mustafa Münir Tuna davayı takip ediyor. İbrahim Akıskalı, 2006 Ekim ayında yurtdışına kaçmıştır. Sanık avukatı yurtdışına kaçan birinden nasıl oluyor da vekâletname alıyor? Kaçmış olan bir insan bu vekâleti nereden veriyor? Üstelik noter huzurunda vekâlet alınmış. Dava aleyhime sonuçlandı. Oysa vekâletnamedeki imzanın sahte olduğunu anladık. İbrahim Akıskalı adına kimin imza attığını bilmiyorum. Bu sahte vekâletnameyle birkaç milyon dolarlık evimi kaybettim. Benim canım yandı. Bu usulsüz işi kim yaptıysa şikâyetçiyim” dedi. Duruşma erteledi.