Ufukta Angelina Jolie göründü

Pamir Demirtaş, Angelina Jolie'yi ilk yönetmenlik denemesi olan'In the Landof BloodHoney' adlı filmin Türkiye prömiyerine getirtmek için kolları sıvadı

Bizim oyuncuların enbüyük hayallerini nedense hep Hollywood süsler.“Bilmem kim Hollywood’a açılıyor” muhabbeti hiç eksik olmaz gazete sayfalarından.Birkaç gün önce vefat eden Muzaffer Tema,hayatı boyunca ‘Hollywood’a giden ve Joan Fontaine ile dans eden ilk Türk’ olarak anılmamış mıydı?Rahmetlinin ‘A Certain Smile’ filminde oynadığı Pierre rolü birkaç dakika sürüyordu ama Amerikan sinemasını fethetmişti bize göre.

FİLMİNİN GALASINA KATILABİLİR


Bana sorarsanız bugün Türkiye ile Hollywood arasındaki ensağlam ve gerçekçi köprünün adı Pamir Demirtaş’tır. Sahibi olduğu Pinema Film’le gerçekten Türk sinemasının dünyaya açılması için çok önemli adımlar atıyor Pamir.Bugünlerde Angelina Jolie’yle ilgili bir projesi var ki; ilk kez benden duyun istedim. Pamir, Angelina’yı İstanbul’a getirmeye hazırlanıyormuş. Bu kez kampları ziyarete değil, yeni çektiği filmin Türkiye prömiyeri için gelebilirmiş Hollywood’un ünlü yıldızı.

GELİRİ BOSNA’YA

Jolie’nin ilk yönetmenlik denemesi olan ‘In the Land of BloodHoney’, Bosna Savaşı’nda iki gencin aşkını anlatıyor. Pamir, 23 Aralık’ta ABD’de vizyona girecek bu filmin Türkiye prömiyerine Angelina katılırsa büyük bir etkinliğe hazırlanıyormuş.Bu etkinlikle, Somali’densonra Saraybosnalı kadınları dadünyanın gündemine getirecekmiş Angelina’yla. Pamir’in asıl amacı da bu zaten. Düzenlenecek organizasyonun bütün gelirini Bosnalı kadınlara göndermek ve onlar için uluslararası bir kampanyanın ilk adımını atmak. Şimdiden bol şanslar Pamir’e.