Demet Akalın kendisini nadasa bıraksın

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, ayrılık sonrası çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edenlere kızdığını ifade ederek, bunu en çok yapanlardan biri olan şarkıcı Demet Akalın'a tavsiyede bulundu: "Demet Akalın kendisini nadasa bırakıp, bu acıyı iyice yaşasın. Öyle havadan olmaz."

Star tv ekranlarında yayınlanan Mehmet Coşkundeniz ile İpek Durkal'ın sunduğu Duymayan Kalmasın programına konuk olan Nilgün Belgün, şarkıcı Demet Akalın'ı çok kızdıracak bir açıklama yaptı.

Ayrılık sonrası çivi çiviyi söker mantığıyla hareket edenlere kızdığını söyleyen Belgün, "Çünkü ayrılık sonrası insanlar yaralıdır, tabi bir aşk ayrılığından bahsediyorum. Bir aşk ayrılığıysa, sevgi beraberliğiyse ondan sonra ne olursa olsun insanlar yaralıdır. O yaraları düzeltmeden, o yaralar kurumadan bir başkasıyla birlikte olmak hatadır. Çünkü çivi çiviyi sökmez, gelen çivi raptiye durumunda kalır" şeklinde konuştu.

Belgün'ün bu açıklamaları üzerine, "Bunu en çok yapan Demet Akalın" diyen Coşkundeniz, "Önder Bekensir'den ayrıldı, bir beyle beraber oldu, şimdi başka biriyle beraber. Nasıl yorumluyorsun" sorusunu yöneltti.

"AŞKIN BEDELİ ACIDIR"


"Olmaz daha bunu tek başına kalıp, kendini nadasa bırakıp iyice bu acıyı da yaşaması lazım" yanıtını veren Belgün, "Acını yaşayacaksın, öyle havadan olur mu? Her şeyin bir bedeli var, aşkın da bedeli acıdır. Acıyı da yaşayacaksın, ondan sonra tazelenip yeni birine geçebilirsin. Ama çivi çiviyi sökmez, kendi kendi aldatırsın, boşuna da gelen giden telef olur" ifadelerini kullandı.

Bakalım Demet Akalın Nilgün Belgün ve Mehmet Coşkundeniz'in bu yorumlarına ne cevap verecek. BEYAZ GAZETE

Demet Akalın kendisini nadasa bıraksın