Deniz Akblut'un hayatı sinemaya aktarılacak

Kaçak alkol yüzünden 13 yıldır gözleri görmeyen Türk sinemasının önemli oyuncularından Deniz Akblut'un hayatı sinemaya aktarılacak.

Avcılar'daki evinde yanına aldığı ilkokula giden Büşra adlı kız çocuğuyla yaşamını sürdüren sanatçı, özel olarak yaptırdığı kendi resimlerinin bulunduğu saatleri hayranlarına hediye ediyor.'Hiçbir engel, çalışmaya engel olamaz, herkes bir engelli adayıdır. Pozitif düşünüyorum. Negatif insanlardan kaçıyorum. İnsanların sesinden, ellerimle dokunduğumda yüreğini anlıyorum'' diyen Deniz Akbulut, ''Üniversitelerde ders verdiğini, kısa metrajlı film çektiğini, belediye festivallerinde sahne aldığını, evde bütün işlerini kendi yaptığını, hergün fitnes, yoga, plates yaptığını, bütün tv programlarını takip ettiğini'' söyledi.

Hayranlarına da bir müjdeli haber veren sanatçı'' Gözlerim çok yakında görecek'' dedi. Bugüne kadar 56 sinema filminde oynayan, mankenlik, fotomedellik, şarkıcılık yapan Deniz Akbulut, "Sinema oyuncusu olarak, ölene kadar sanatımı yapmak istiyorum. Kadir İnanır ile hiç filmim olmadı. Onu çok sevdim. Bir keresinde nişan yüzüklerimi takmıştı, sanki onunla nişanlanmış gibi oldum. Ölmeden önce onunla bir filmde oynamak istiyorum'' dedi. Akbulut, Osman Seden'in cenazesinde karşılaştığı Orhan Gencebay'ın ''Sakın Allah'a isyan etme.O seni yüksek mertebelere yerleştirdi, kıymetini bil''diye moral verişini hiç zaman unutmayacağını da sözlerine ekledi.