'Varoşların Tarkan'ı olmayı hak ettim'

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, son çıkardığı "Tek Kişilik Ordu" adlı albümüyle kendini varoşların Tarkan'ı ilan etti. Mengüç, "Tarkan da dansı, kıyafetleri ve bazı şarkılarıyla bu hale geldi. O oldu ben neden olmayım" dedi.

Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Sultan-ı Beyaz programına konuk olan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, son albümünü ve bilinmeyen bir çok gerçeği Beyaz Gazeteye anlattı.

Şakşuka isimli şarkısı ile şöhreti yakaladığını belirten Mengüç, "Şimdi ise bu işin meyvelerini yeme kısmına geldim. Son çıkardığım Tek Kişilik Ordu isimli albümüm herkesi oynatacak ve eğelendirecek. Çünkü ben 24 saat oynuyorum. Bu albüm ile birlikte ile kendimi varoşların Tarkan’ı ilan ediyorum. Kılık, kıyafet, takı, tasarım ne ararsanız bende. Yeni albüm de tek kişilik ordu ise, ben de varoşların Tarkan’ı olmayı hak ettim" şeklinde konuştu.

"Tarkan da dansı, kıyafetleri ve bazı şarkılarıyla bu hale geldi" diyen Mengüç, "O oldu ben neden olmayım. Çünkü her dansımda ve sahnemde Nuran Sultan gibi önemli bir oryantal var, beni kimse tutamaz" dedi.

PATILACAN YİYOR, ARKA SOKAKLARI SÖYLÜYORUM


En çok sevdiği yemeğin patlıcan yemeği olduğunu söyleyen Mengüç, "Bu şakşuka öyle durduk yere şarkı olmadı. Biz romanlar patlıcanı pek severiz. Şimdi Patlıcanla başlayan bu yol da onu yanımdan eksik etmem" diye konuştu.