Tarkan'a yurt dışından mesaj yağıyor

Megastar aşkı, Türkiye'yi aşıp Afrika'ya kadar uzandı. Dünyanın her yerindeki Tarkan fanları; sanatçıyı twitter'da mesaj yağmuruna tutuyor

Sesi, yakışıklılığı, dillere marş olan şarkıları ve imza attığı birbirinden muhteşem konserleriyle 'megastar' lakabını alan Tarkan aşkı; Türkiye sınırlarını aştı. Twitter ve facebook profili; yüz binlerce kişi tarafından takip edilen ünlü sanatçının; dünyanın her yerinden hayranlarının olduğu dikkat çekti. Özellikle yabancı müzik severler, Megastar'ı twitter'da mesaj yağmuruna tutuyor.

Ünlü sanatçının 'tarkanonline' adlı profil sayfasına sevgi sözcükleri yazan hayranları arasında; Venezuela, Kolombiya, Meksika, Güney Afrika, Suudi Arabistan, ABD, İngiltere, İspanya ve Fransa gibi birçok ülkede yaşayan müzik tutkunları bulunuyor.

Tarkan'a Türkiye dışında en büyük ilgiyi gösteren ülkenin başında Rusya geliyor. Ülkeye sıkça giderek burada konserler veren Megastar, Rusya'da dünya starı gibi karşılanıyor. Tarkan'ın ülkede; yüz binlerce hayranı bulunuyor.

Megastar'a hayranlığıyla bilinen bir diğer bölge Birleşik Arap Emirlikleri. Tarkan; Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi bölgede dünyaca ünlü birçok yıldızdan fazla seviliyor, fotoğrafları her evi süslüyor. Ünlü şarkıcı, kendisinin Türkiye dışındaki ülkelerde de sevilmesini; 'müziğin evrensel bir dil ve sevgi' olmasına bağladığını söylüyor.