'Şükrederek yaşadığım için buralardayım'

"Tek hayalim 10 yıl önce yarım bıraktığım üniversite eğitimime geri dönmekti" diyen ünlü şarkıcı Nadide Sultan, "Akademik anlamda çalışmalarımı devam ettireceğim. Dr. Nadide Sultan diye anılmak istiyorum" dedi.

Beyaz tv'de yayınlanan Sultan- Beyaz programına katılan şarkıcı Nadide Sultan, yıllardır özel hayatıyla değil, şarkılarıyla gündemde olduğunu ifade ederek, "Tek hayalim 10 yıl önce yarım bıraktığım Üniversite eğitimime geri dönmekti. Aftan yararlandım ve şükürler olsun okula tekrar döndüm. İlk başlarda çok bocaladım. 10 sene ara verdikten sonra hocaların gözüne girmeye çalışmak gerçekten çok zor. Akademik anlamda çalışmalarımı devam ettireceğim. Dr. Nadide Sultan diye anılmak istiyorum" şeklinde konuştu.

ALLAH'A OLAN İNACIM BAŞARIMIN KANITI


Çok iyi bir aile eğitimi ve terbiyesi aldığını vurgulayan Sultan, "Annem, babam ya da ailemdeki diğer büyükler bize ilk önce Allah'tan korkmayı ve dini vecibeleri yerine getirmeyi öğrettiler. Allah onlardan razı olsun. Şimdi inançlı ve imanlı bir sanatçıyım. Şükrederek yaşadığım için bugün buralardayım. Yaradan tüm kullarına şükretmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı.