Emel Müftüoğlu çocukluk anılarını anlattı

Beyaz TV ekranlarında partneri, Oya Aydoğan ile "Şekerli Kahve" programının sunuculuğunu yapan ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, çocukluğunda yaşadığı ilginç anıları Beyaz Gazete'ye anlattı.

Hayata dair çok güzel anılarım var diyen Beyaz Tv sunucusu ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu,” Çocukluğumda yaşadığım güzellikleri unutamıyorum. Ne varsa o günlerde varmış. Şimdi ne ailelerde nede toplumda güzel bir şey görünce alkışlar olduk. Oysa eski günleri anımsadıkça gözlerimden hüzünlü damlalar akıyor. Örneğin eski bayramlar mesela şimdi yakalaşan kurban bayarımı beni hüzünlendiriyor. Eskiden kurbanlıkların başındaki heyecanımız, o etleri aileler fakirlere dağıtmak için bir birleriyle yarışırdı. Şimdi insanlar kurban etlerini buzlukta saklar oldu.” Diye konuştu.

2 YAŞINDA FİLİM TEKLİFİ ALDI AMA BENİM YERİME BABAM OYNADI
Şimdi zekalı ve akılı çocuk gördüğümüzde ilk sözümüz süper zekalı çocuk diyoruz, Oysa ben 2 yaşında elime geçirdiğim tarak, kaşık ya da başka bir şeyle telefon niyetine konuşuyor insanları şaşırtıyordum. Yine aynı yaşlarda bizim semte bir film çekiliyordu. Yönetmen beni görmüş , bu kızı bir iki sahnede oynatalım diye babama teklif de bulunmuş. Babam, bu kızı şimdiden filimler de oynatırsak elde tutamayız , ileride başımıza iş açar demiş. Ama onun yerine ben oynarım demiş ve oynamış. Yani koç olacak kuzu köste belli olmuş.