Ünlü şarkıcını 'intikam' evliliği

Ünlü şarkıcı 'eş değiş tokuşu'yla başlayan ilişkisini evlilikle noktaladı

Kanadalı şarkıcı Shania Twain, 15 yıllık kocasını elinden alan en yakın arkadaşı Marie-Anne Thiebaud'un eski kocası ile evlendi.

Shania Twain'le İsviçreli işadamı Frédéric Thiebaud, ikisinin de ikinci evliliğine Karayipler'deki ada ülkesi Porto Riko'da imza attı. Çifti evliliğe götüren ilişkinin öyküsüyse filmleri aratmayacak türden.

Twain 2008 yılında, 15 yıllık kocasının kendisini en yakın arkadaşı Marie-Anne Thiebaud ile aldattığını öğrendi.Eşlerinin kendilerini aldatması üzerine Twain ve Marie-Anne Thiebaud'un eski kocası Frederic Thiebaud arasında başlayan dostluk, zamanla aşka dönüştü.

Nestle'de yönetici olarak çalışan Frederic Thiebaud, 2009 yazından beri birlikte olduğu Twain'e, 21 Aralık'ta İsviçre'de 100 bin dolar değerinde bir yüzükle evlenme teklifi etti. Ve çiftin nikah töreni Porto Riko'da geçtiğimiz gün, günbatımında sayısı 40 civarında olan yakınlarının huzurunda gerçekleşti.

Tam anlamıyla bir değiş-tokuş hikayesi olan ilişki dörtgeninde, Twain ve Thiebaud'un eski eşleri Mutt Lange ve Marie-Anne de hala birlikteler. İki çift de çocuklarının sağlığı için ilişkilerini iyi tutuyor ve düzenli olarak görüşüyorlar.