Ece Erken Lerzan Mutlu'ya dava açıyor

Lerzan Mutlu, Ozan Çolakoğlu'na "Lerzan Mutlu gibilere şarkı verir misin?" diye soran Ece Uslu'ya Twitter'dan öfke kustu: Asıl ucube olan sensin. Sana o sözlerini yedireceğim!

Ünlülerin yeni tartışma platformu Twitter, her gün yeni bir olayın merkez üssü haline geldi. En son, Lerzan Mutlu'nun Ece Erken ile ilgili ağır sözleri Twitter'a damga vurdu. İkilinin kapışması; Fox TV'de yayınlanan 'Rengarenk' programında başladı. Ece Erken'in konuklar arasında bulunan Ozan Çolakoğlu'na; "İbrahim Tatlıses, Lerzan Mutlu ve Ferhat Güzel tarzındaki isimlere düzenleme yapar mısınız?" diye sorması fitili ateşledi. Mutlu, kendisine çileden çıkaran bu soru üzerine Twitter'daki sayfasında ünlü sunucuya adeta öfke kustu: "Ece Erken denilen sunucu bozuntusu, benim adımı desturla an. Ben senin gibi aynı aileden iki kardeşi... Neyse gerisini sen de bütün Türkiye de biliyor zaten..." Erken ise "Lerzan Mutlu bana bazı sözler sarfetmiş ancak neden böyle davrandığını anlamadım. Sanırım polemik yaratmaya çalışıyor ama cevap vermek istemiyorum" diyerek konuyu kapattı.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK


Ancak Mutlu bir kez daha saldırıya geçti: "Bu yılanlardan uzak durmak için üniversitesini okuduğum işimden bile kendimi geri çektim ama kaşınıyorlar. Sana o konuşmanı avukatım aracılığıyla yedireceğim. Dansözlük yapma, önce isimleri söyle, kaşın, sonra yan çiz... Ne be? Çocuk mu kadın mı? Asıl ucube bu... Çocuğu oynayan ucube kadın..." Ece Erken, Mutlu'nun kendisiyle ilgili bu sözleri nedeniyle hakaret davası açacağını söyledi.