Bergüzar Korel 'Evde herkes bana aşık'

Bergüzar Korel, InStyle dergisine ilginç açıklamalar yaptı

“BİNBİR Gece”nin ardından “Bitmeyen Şarkı” dizisinde rol alan Bergüzar Korel, InStyle dergisinin ekim sayısı için Pera Palas Oteli’nde objektif karşısına geçti. Yeni dizisi için eşi Halit Ergenç ve yedi aylık oğlu Ali’yle birlikte İzmir-Çeşme’ye taşınan ünlü oyuncu, dergiye hakkında merak edilenleri de anlattı. Hamileliğinde ilk ayların çok zor geçtiğini söyleyen Korel, “Düğünden önce bebeğimiz olacağını biliyorduk. Tam düğün hazırlıkları yaparken bu haberi almak çok keyifliydi. Ama hamilelikte ilk günler oldukça stresli geçti. Fiziksel olarak dinlenmem gerekti. Düğünden sonra her şey yoluna girdi. Gerçekten hem hamilelikte hem ilişkimde bir ‘honeymoon’ (balayı) dönemi başladı. Bu dönemde Halit’le birbirimize bir kez daha aşık olduk” dedi.

"BİR DÖNEM 'MALAKLAR' GİBİYDİK"
Ünlü oyuncu, röportajında hamilelik sürecinden de bahsetti: “O dönem Halit’le birbirimize doymaya çalıştık. Geçirdiğimiz zor zamanların acısını çıkardık. Bir gün evde otururken ‘Ben çok sıkıldım’ dedim, atlayıp Paris’e gitmek gibi bir delilik yaptık. Bir gün geldi, sabah 9’dan akşam 9’a kadar hiç üzerimizi değiştirmeden ve yerimizden kalkmadan sadece yemek yedik, TV seyrettik. Tudors, Lost gibi dizilerin tüm sezonlarını bitirdik. Halit bizim bu durumumuza ‘Les Malaks’ (Malaklar) diyordu. Kısaca hep özlediğimiz ama çalışmaktan yapamadığımız her şeyi yaptık.”

İLK DEFA BİRİNE İHTİYAÇ DUYUYORUM
Halit Ergenç’e olan sevgisini “Ben birine çok zor ihtiyaç duyarım. Hayatım boyunca hep kendi başımaydım. Ama ilk defa biri yanımda olmadığı zaman ona ihtiyaç duyuyorum. Bir karar verirken ona danışmak istiyorum. Benim için yeri çok farklı” sözleriyle dile getiren Bergüzar Korel, minik Ali’nin ona hissettirdikleri içinse şunları söyledi: “Evde herkes bana aşık. Ve bu harika bir his! Ali’nin bana bakarken gözlerindeki ışıltıya bayılıyorum. Her sabah, ‘Acaba bugün neler olacak?’ diye kalkıyorum yataktan.”

İÇİMDE ŞEHRAZAT KALMADI
“Binbir Gece”de Şehrazat’ı canlandıran Bergüzar Korel, o karakteri unutturmak için “Bitmeyen Şarkı” dizisinde pavyon şarkıcısı rolünü üstlendiğini söyledi: “Hep ‘Ben Şehrazat değilim. Başka bir karakteri canlandırmak için kendimde yeterli gücü buluyorum. Sadece insanların bana izin vermesi gerekiyor’ diyordum. Bir bar şarkıcısını canlandırmayı da Şehrazat’la olabilecek en zıt karakter olduğu için kabul ettim. Çünkü benim içimde Şehrazat kalmadı.”

Habertürk