Seren Serengil eski eşine ateş püskürdü!

"Kumar borçlarını yıkmak şerefli bir hareket değil"

Seren Serengil, 'Evliliğimizi kumar değil, Seren'in kıskançlıkları bitirdi' diyen eşi Musa Aytun'a ateş püskürdü! Güzel şarkıcı, eşinin internette kendi kredi kartlarıyla kumar oynadığını ve bunun delillerini mahkemeye verdiğini söyledi

Seren Serengil ile eşi Musa Aytun arasında söz düellosu yaşanıyor. Serengil, 'Evliliğimizi kumar sorunu değil, Seren'in kıskançlıkları bitirdi. Hayatım boyunca bir kez bile kumarhaneye gitmedim' diyen Aytun'a sert yanıt verdi. Serengil, 'Kendisinin internet sitelerinde hem benim hem de annemin kredi kartlarıyla kumar oynadığı belgeler, mahkemeye sunulmuştur. Bir insanın kumar borçlarını karısının üzerine bırakıp gitmesi, şereflice bir hareket değildir' dedi. Güzel yıldız, aşırı kıskanç olduğunu iddia eden eşine, 'Madem kıskançtım, madem mutsuzduk, neden ayrılmadın? 5 ay önce tüp bebek yaptın? İnsan mutsuz olduğu bir kadından çocuk yapmasını ister mi?' diye sordu.

BABASINI ASLA AFFETMEYECEĞİM
Çocuğumu, Müslüman değil diye kefensiz, duasız bir çöp poşetine koyan babasını ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim. Bir kere bile gidip görmediği çocuğunun, mavi çöp poşetinden çıktığını da mı görmedi? Babası için tekrar suç duyurusunda bulundum. Davayı geri çek dedi ama babasını silmediği sürece ona dönmeyeceğimi söyledim.

MAHKEMEDE BELGELERİM HAZIR
Son celseye ne kendisi, ne avukatı, ne de şahitleri geldi. 7 Ekim'de hepsini Beykoz Adliyesi'ne davet ediyorum.
Kumar oynamış mı, oynamamış mı? Beni askerlik yaparken Kuşadası'ndan Tuğçe adlı bir kızla aldatmış mı, aldatmamış mı? Belgeleriyle kamuoyunun huzuruna sunacağım.

Habertürk