Şebnem Bozoklu dünyaevine girdi...

Canım Ailem dizisinin Meliha'sı Şebnem Bozoklu, iç mimar sevgilisiyle evlendi

Canım Ailem dizisinde oynadığı "Meliha" karakteri ile tanınan Şebnem Bozoklu, önceki akşam Anadolu Hisarı'ndaki özel bir yalıda iç mimar sevgilisi Emre İzer ile evlendi. Çiftin düğününde sanatçı arkadaşları ve sevdikleri de yanlız bırakmazken, Mustafa Alabora, Ozan Güven, Erol Avcı, Ezgi Mola gibi ünlü isimler davetliler arasındaydı.

Tom Waits'in "Russian Dance" adlı şarkısıyla konukları selamlayan çiftin nikahında, gelinin şahitliğini Erol Avcı ile yakın dostu Gizem Gürsel, damadın şahitliğini ise Uğur Erbek ve Ardan Özmenoğlu üstlendi. Bozoklu ve İzer, Elvis Presley'in "Always On My Mind" şarkısı eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Mehmet Teoman ve Naim Dilmener'in DJ olarak çaldığı gecede, konuklar 70 ve 80'li yılların şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. Şebnem Bozoklu'nun gelinliği "Aşık olduğum kadına gelinlik yapıyorum" diyen Cemil İpekçi'nin imzasını taşırken, İzer'in smokini Marcel Mevorah tarafından hazırlandı.

Çift hatıra olarak her konuk için Tema Vakfı Tekirdağ Hatıra Ormanı'na bir fidan bağışladı. Nikaha ve yalının içine basın mensupları alınmazken, çift nikah sonrasi basın mensuplarına poz verdi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftten Bozoklu bir hali heyecanlı görünürken, İzer ise bir o kadar hayli soğukkanlıydı. Bozoklu gazetecilere evlenme tekiflini nasıl aldığını şu sözlerle anlattı: "Emre benim çok sevdiğim bir tabloyu aldıktan sonra bana onu hediye ederken evlenme teklifi etti." Bozoklu önümüzdeki günlerde Paris Moda haftasında Semiha Berksu'yu canladıracağı için balayını ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.