Ben Nurgül Yeşilçay'ım oynadığım herşey tutar!

Gel Asmalı Konak günlerine dönelim'

Bu teklifi Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay'a yapmış. Hem de senaryosunu kendisinin yazdığı, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu 'Ya Sonra' sinema filmi için. Çiçekler, çikolatalar ile Nurgül'e giden Özcan Deniz, “Gel yeniden 'Asmalı Konak' günlerine dönelim. Bizi bir çift olarak çok yakıştırıyorlar. Türkiye bizi birlikte izlemeyi çok seviyor” diyerek teklifte bulunmuş.

Hatırlarsanız, 'Asmalı Konak'ın yayınladığı günlerde herkes diziyi izlerdi. Hatta o dönem dizi en çok reytingi alıyordu. Finali, milli maçtan daha çok reyting almıştı. Kadınlar Seymen Ağa gibi bir erkek hayal ederken kendilerini de Bahar'ın yerine koyuyorlardı. Sokakta da bir sürü 'Seymen Ağa'lar oluşmuştu. Bu düşünce ile teklifi götürmüş Özcan Deniz. Ama duyduğuma göre, Nurgül biraz kapris yapıp “Asmalı Konak'taki Bahar değilim artık. Ben Nurgül Yeşilçay'ım. Benim oynadığım her şey tutuyor” diyerek çok ağır isteklerde bulunmuş. İyi mi yapmış kötü mü yapmış bilinmez ama ben de Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay'ı çok yakıştırıyorum.

Özcan, 'Asmalı Konak' tan sonra Naz Elmas, Burcu Kara, Vildan Atasever, Meltem Cumbul, gibi güzellerle kamera karşısına geçti, ama olmadı. O etkiyi yakalayamadı. Ben de o dönem Özcan ile karşılaştığımda, “Ne yap et, Nurgül'ü kandır” demiştim. Ama olmamış. Keşke olsaydı. Özcan Deniz, partner olarak sürekli ayrılıp barıştığı sevgilisi Fahriye Evcen'i bile düşünmüş. Ama çevresi onay vermeyince vazgeçmiş. Neyse, şimdi tekrar Naz Elmas ile kamera karşısında Özcan Deniz. Bu kez Deniz Çakır da var. İnşallah bu iki güzel hem Özcan'a hem de filme iyi gelir.

Gecce