Ezel'le Twitter'da zirve yaptı

Birkaç gündür konuşulan iddia doğru çıktı ve Kıvanç Tatlıtuğ, Ezel'in ilk bölümünde yer aldı sanal alemde inanılmaz ilgi gören bu durum sosyal paylaşım sitesi Twitter'ada konu oldu.

İddialar doğru çıktı, "Aşk-ı Memnu"nun Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ "Ezel" ekibine katıldı. Yakışıklı oyuncu önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümünde Ramiz Dayı'nın torunu "Sekiz" olarak izleyici karşısına çıktı.

Bu sürpriz, sanal alemde de büyük yankı buldu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a binlerce yorum yazıldı. Hatta Twitter'da dünya çapında "trend" olan ilk 10 konu içinde "Kıvanç Tatlıtuğ" ilk sıraya yükseldi.

Yeni kadroyla kaynaşma yemeği

"Ezel" dizisine yeni katılan oyuncular ve eski ekip, önceki akşam yayınlanan sezonun ilk bölümü birlikte izledi. Ekip, Taksim'deki deniz manzarasıyla ünlü My House Restaurant'ta bir araya geldi. Dev ekranda ilk bölümü izleyen oyuncular, finalin ardından çığlıklar atarak birbirlerini tebrik etti. Geceye ekibe yeni sezonda dahil olan Haluk Bilginer ve Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı. Dizinin ardından bir süre daha eğlencenin tadını çıkaran oyuncular daha sonra hep birlikte, mekandan ayrıldı. Kenan İmirzalıoğlu erken saatte evinin yolunu tutarken, diğer oyuncular Nişantaşı'nda bulunan Scotch'ta eğlenceye devam etti.

Mynet