Sinan Akçıl'dan Hande'ye birincilik sözü...

'Düm Tek Tek'le Hadise'yi Eurovision'da dördüncü yapan Sinan Akçıl'dan, bu yıl Eurovision'da yarışmak isteyen Hande'ye birincilik sözü..

2009’da Hadise’nin Eurovision’da dördüncü olduğu 'Düm Tek Tek' şarkısının bestecisi Sinan Akçıl, şimdi de kollarını Hande Yener için sıvadı. Akçıl, Yener’e "Yeter ki sen katıl! Sana öyle bir şarkı yapacağım ki kesin birinci olacaksın" dedi.

Besteci Sinan Akçıl, 2009’da ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden sevgilisi Hadise’ye ‘Düm Tek Tek’ şarkısını yapmış, Hadise bu şarkıyla dördüncü olmuştu.

HANDE'Yİ YÜREKLENDİRİYOR

2011 yılında ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etmek için sanatçılar şimdiden kulis çalışmalarına başladı. Özellikle Hande Yener, Eurovision’a katılmanın hayalini kuruyor. Onun en büyük destekçisi de Sinan Akçıl. Son olarak Hande’ye 'Uzaylı' adlı şarkısını veren Akçıl, Eurovision’un hayalini kuran Hande’ye "Yeter ki sen katıl, sana öyle bir şarkı yapacağım ki kesin birinci olacaksın" diyerek onu motive ediyor.

FANLAR ÇALIŞIYOR

Eurovision için kulis yapan Hande Yener ise fan gruplarını bu konuda harekete geçirdi. Hayranları sanatçı adına internet siteleri kurup TRT’ye mail atıyor. İddialara göre TRT yetkililerinin gönlünden Şebnem Ferah geçiyor. Ferah ise Eurovision’a soğuk bakıyor.

Habertürk