Bütün aile bir arada

Ozan Doğulu'nun "130 bpm" adlı albümünün tanıtım konseri önceki akşam Kuruçeşme Arena'da gerçekleşti. Gecede Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sıla, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali de sahneye çıktı

Ozan Doğulu, "130 bpm" adını verdiği dans albümünü, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da düzenlenen dev konserle tanıttı. Doğulu'nun sahneye havai fişekler eşliğinde çıktığı gecenin ilk performansı Sıla'dan geldi. Daha sonra Ziynet Sali, Mustafa Ceceli ve Ajda Pekkan seyirci karşısına çıktı. "Bu akşam burada Ozan'la birlikte olmaktan gurur duyuyorum" diyen Pekkan'ın ardından sahneye davullar kuruldu. Cihan Okan, Aydın Karabulut, Cengiz Ercümer ve Cem Erman'ın etkileyici davul şovundan sonra konsere ara verildi.

Çakkıdı şov
İkinci yarı Sezen Aksu'yla başladı. "Kaybolan Yıllar"ı seslendiren Aksu, kendisine piyanoda eşlik eden Ozan Doğulu'ya da takılmadan edemedi. "Çok sıcak. Bu adam vantilatör de koymamış sahneye. Bin yıldır benimle çalışıyor ama koymamış" diyen Aksu, şarkılarda playback yapılmasından da şikayet etti: "Bu da yeni adet mi? Playback üzerine duble okuma! Ne bileyim hangi duyguyla okudum, nasıl tonunu tutturayım?" Aksu'ya "Çakkıdı" şarkısında ise Kenan Doğulu ile Ajda Pekkan eşlik etti.

Aile bir arada

Ozan Doğulu'yu gecede, boşanmak üzere olduğu iddia edilen eşi Ece Doğulu da yalnız bırakmadı. Ece Doğulu ve minik kızı Arya, gecenin finalinde sahneye çıktı.

Mynet