Ex aşkı ile kuliste kısa sohbet

Tarkan yeni albümü ile Unkapanı'na soluk getirdi

Dijital müziğe yenilen Unkapanı’ndaki tarihi plakçılar çarşısı, Tarkan’ın albümüyle yeniden umutlandı. Raflarındaki albümler 5 gün içinde tükenen çarşı esnafı fabrikadan istedikleri yeni albümleri bekliyor.

Tarkan uzun zaman sonra çıkan yeni albümüyle yaprak kımıldamayan, dükkânların birer birer kapandığı Unkapanı’nı da coşturdu. 200’e yakın faal plakçı ve dağıtımcının bulunduğu tarihi plakçılar çarşısında raflarda Tarkan albümü kalmadı. Odeon Fabrikası’na 50 binlik yeni baskı siparişi verilirken, Mert Müzik’in sahibi Halit Nart, “Dükkanlar ortalama biner tane albüm almış ama hemen tükendi. Fabrikadan yeni CD’leri bekliyoruz. 10 yıldır böyle hızlı satış yoktu” derken, Esen Elektronik’in ortaklarından Tuncay Bakırcıoğlu, “Uzun zamandır bu kadar çabuk satılan albüm yoktu. Tarkan gibi üç-beş tane sanatçımız kaldı. Onlara sahip çıkmalıyız’ diye konuştu.

TARKAN’I ZİYARET ETTİ
Öte yandan Tarkan ve eski aşkı Bilge Öztürk’ün, geçtiğimiz günlerde Tarkan’ın Harbiye Açıkhava’daki konserinden sonra kuliste buluştukları öğrenildi. Uzun yıllar birliktelik yaşadığı Tarkan’ı izleyen ve yeni şarkılarını dinleyen Bilge Öztük, kulise giderek Tarkan’ı kutladı ve ikili kısa süre sohbet etti.

Habertürk