Mustafa sandal konserinde izdiham yaşandı

Kırıkkale´de 10 bin kişiye konser veren Mustafa Sandal, eski ve yeni albümünden oluşan parçaları ile büyük ilgi görürken Cumhuriyet meydanını dolduran binlerce Kırıkkaleli ilk kez Kırıkkale'ye gelen Sandal'a büyük ilgi gösterdi.

İlk kez Kırıkkale'ye gelen ve kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Sandal ´´Kırıkkale'de gördüğüm ilgi karşısında inanın böyle olacağını beklemiyordum. Bilseydim daha önce gelirdim" dedi.

7'den 70'e sanatçıyı izlemeye gelen hayranları, müzik eşliğinde hop oturup hop kalkarken yaklaşık iki saat süren konser ile birlikte Sandal, Kırıkkale'ye en kısa zamanda tekrar geleceğim sözü verdi.

Geniş Güvenlik tedbirlerinin alındığı Muhabbet Kartı konserinde Mustafa Sandal ile birlikte Kırıkkale'liler unutulmaz bir gece geçirdiler. Büyük izdihamın yaşandığı konserde, Mustafa Sandal hayranlarının Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtının üstüne çıkarak sanatçıyı buradan izlemeye çalışmaları dikkat çekti.

Konser sonunda ise Sandal hayranları ünlü popçuyla resim çektirmek ve imza almak için birbiriyle yarışırken, yer yer yaşanan gerginlikler emniyet güçlerinin sıkı güvenlik tedbirleri ile büyümeden yatıştırıldı.

DHA