İstanbul Fashıon Faır açılıyor...

İstanbul Fashion Fair 26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında açılıyor...

Cemil İpekçi'den bir ilk daha !!!

İstanbul Fashıon Faır açılıyor...

26-28 Ağustos 2010 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek İstanbul Fashion Fair, gala geccesinde ünlü modacı Cemil İpekçi'nin tamamı kâğıttan oluşan “Yansıma” isimli 35 parçalık özel koleksiyonunun ilk kez sergileneceği çok özel bir moda showu ile açılacak.. Ünlü koreograf Yasin Soy'un sahnelemesinde sürpriz isimler tarafından tanıtılacak olan koleksiyon ışık ve gölge ile birlikte özel bir koreografide sunulacak.

Defilede yer alacak mankenler; Şenay Akay, Erika Portillo, Elif Ece Uzun, Eda Sedalı, Irina Ivkina, Songül Erol, İza, Barbara, Kumru Kocamanoğlu, Zainap Sheriff, Jessica B, Tuğba Melis Türk, Ana Luisa, Deniz Şimşek, Gabriella, Michelle, Tuğçe Sarıkaya, Lindsay, Christina, Seda Tosun, Fulya Sever, Tuğçe Dural, Semiha Bezek ve Hasan Yanlızoğlu

Futbol Dünyası bu defilede buluşacak !!
27 Ağustos saat 18.00'de ise genç ve iddialı modacı Şebnem Şahin' in, “Peri Tozu” isimli koleksiyonu moda tutkunlarıyla buluşacak. Şahin, koleksiyonunun hikayesini “Peri dendiği zaman mitolojide küçük, büyü yapabilen, geleceği gören, uçabilen etkileyici özelliği olan yaratıklar akla gelir ama popüler kültürümüzde genç ve güzel kadınlara da peri denir. Benim için bütün kadınlar birer peridir ama ufak ve etkileyici değişimler için sihirli tozlara ihtiyaçları vardır. Bazen sihirli bir dokunuş her şeyi istediğiniz hayal dünyasına sürükler. Bazen bir külkedisi, bazen de bir pamuk prenses olursunuz. Hatta uyuyan güzel kadar etkileyici ,romantik, büyüleyici de.. O nedenle sihirli bir dokunuşla içinizdeki güzelliğin dışarı çıkmasına izin verin” diyerek özetliyor.

Genç modacının defilesine çok sayıda ünlü ismin katılacağı bildirildi. Neredeyse futbol dünyasının tüm popüler isimlerinin eşleriyle birlikte izleyeceği defile, ligin en hareketli döneminde rakip oyuncuları keyifli bir etkinlikte bir araya getirecek. Geceye katılacaklar arasında, Rüştü Reçber, Mustafa Doğan, Emre Belezoğlu, Okan Buruk, Bekir İntegün, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Tümer Metin, Acun Ilıcalı, Yılmaz Vural, Gökhan Zan, Rıdvan Dilmen, Mirsad Türk ve eşlerinin yanı sıra, Bülent Ersoy, Arda Turan-Sinem Kobal çifti, Sinan Engin ve oğulları, Demet- İbrahim-Kutluay, Begüm- Adnan Şen, Hülya Avşar-Sadettin Saran, Pınar Eliçe, Oya Aydoğan, Zerrin Özer gibi ünlü isimler katılacak.

İstanbul Fashıon Faır açılıyor...

Tesettür koleksiyonuyla ünlü Heidi Beck, fuara Osmanlı Sultanları'nın kaftanlarından esinlendiği koleksiyonuyla katılıyor.

Kadınlar için tasarladığı kaliteli, şık ve dikkat çekici koleksiyonları ile tanınan ünlü Alman tasarımcı Heidi Beck , son koleksiyonu EURASIA ile İstanbul Fashion Fair'de. Heidi Beck, Köln'deki stüdyosunda Türkiye'den edindiği kumaşlarla özel teknikler kullanarak hazırladığı koleksiyonunda, Türkiye seyehatleri sırasında keşfettiği, Osmanlı Sultanları'nın kaftanlarında kullanılan "ikat" isimli kumaşı ipek ile birleştiriyor. Koleksiyon, Avrupa ile Asyayı buluşturan çizgileriyle İstanbul Fashion Fair ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor (Hall 1-E10). Alman designer Heidi Beck 2008 yılında bir Türk tesettür giyim firmasına 350 parçalık tesettür koleksiyonu hazırlamış ve Avrupalı bir tasarımcının muhafazakar bir koleksiyona imza atması nedeniyle basında çok ilgi görmüştü.

İstanbul Fashıon Faır açılıyor...

50 milyon çift ayakkabı üreten Brezilyalı Melissa Plastic Dreams Türkiye ve Ortadoğu pazarı için fuarda !!
Son 25 yılda 50 milyon çift ayakkabı üreten Brezilya orijinli çok ünlü bir ayakkabı firması olan Melissa Plastic Dream, dünya'daki en büyük moda marka ve ayakkabı fuarlarına katılıyor. Firma yetkilileri Türkiye ve bölge pazarını çok önemsedikleri için Fashion Fair'e katıldıklarını belirtiyorlar

İstanbul Fashıon Faır açılıyor...

Gecce