Atıl Kutoğlu'nun defilesine ünlüler akın etti

Atıl Kutoğlu'nun İstanbul Moda Haftası kapsamındaki defilesi çok beğenildi

Kültür ve Turizm Bakanı Eruğrul Günay, ünlü modacı Atıl Kutoğlu'nun İstanbul Fashion Week (İstanbul Moda Haftası) kapsamında düzenlediği defileyi izledi.

Modacı Atıl Kutoğlu, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İstanbul Fashion Week kapsamında İTÜ Taşkışla Yerleşkesi'nde düzenlediği defileyle tanıttı. Avusturya'da yaşayan dünyaca ünlü modacı Kutoğlu'nun 54 parçalık koleksiyonu, aralarında Kutoğlu için New York'tan gelen Rolling Stones'un efsanevi gitaristi Keith Richards'ın kızı Alexandra Richards, "siyah inci" diye anılan topmodel Alek Wek ve Berlin'den gelen Alman topmodel Franziska Knuppe'nin yer aldığı 22 manken tarafından tanıtıldı.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

İTÜ Taşkışla avlusunda kurulan çadırda gerçekleşen defileyi Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın yanı sıra 600'ün üzerinde konuk izledi.
BeeGee'nin (Birol Giray) canlı DJ performansı ise defileye renk katı ve izleyiciler tarafından beğeni topladı. Atıl Kutoğlu'nun podyumda Akdeniz rüzgarları estirdiği kreasyonlarını izleyen diğer önemli isimler arasında Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Heves Ekinci, Melissa Eliyeşil, Maria Eliyeşil, Deniz Akkaya, Hande Ataizi, Özgü Namal, Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli, Haluk Akakçe, Revna Demirören, İdil Fırat, Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan, Gülse Birsel ve İbrahim Kutluay gibi isimler yer aldı. Defilenin en dikkat çeken ismi ise eski manken Demet Şener oldu. İki çocuk annesi Demet Şener podyumda Atıl Kutoğlu'nun tasarımlarını sergilerken, eşi İbrahim Kutluay kendisini yalnız bırakmadı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Defilenin finalinde dünyaca ünlü topmodel Alexanda Richards ile podyumda yürüyen Atıl Kutoğlu, salonu dolduran davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
Eski manken Deniz Akkaya, defileyi çok güzel bulduğunu ifade ederek, "Atıl Kutoğlu her zaman olduğu gibi yine güzel bir çalışmaya imza atmış" dedi. Armağan Çağlayan ise siyahi manken topmodel Alek Wek'i çok beğendiğini söyledi. Podyumda boy gösteren Demet Şener de, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer almanın kendisine heyecan verdiğini ifade ederek, "Güzel bir defile oldu. Tasarımlar da çok iyi" dedi.