Trafik kazalarına dikkat çekilecek

Bir grup yarış tutkunu gencin yaşadıklarını anlatan 'Cadde Hikayeleri'nin tanıtımı Bağdat Caddesi'nde yapıldı. Dizinin çekimleri eylülde başlayacak..

Bağdat Caddesi'nde yapılan ve çoğu zaman ölümlere yol açan yarışlar, çekimleri tamamlanmak üzere olan sinema filminden sonra aynı adlı televizyon dizisine konu oldu. Yapımcılığını Murat Kadıoğlu'nun üstlendiği, Mustafa Özen'in yönettiği 'Cadde Hikayeleri', önceki gün Bağdat Caddesi'nde tanıtıldı.

Başrollerini Paşhan Yılmazel, Fulden Aras ve şarkıcı Tuğba Özerk'in paylaştığı dizide bir grup yarış tutkunu gencin maceraları anlatılıyor. Çekimlerine eylülde başlanacak ve TRT'de ekrana gelecek dizide Corvette, Ferrari, Lamborghini, Skyline ve Nissan GTR gibi lüks araçların yanı sıra rengarenk boyanmış, modifiye edilmiş ve normalde trafiğe çıkması yasak olan otomobiller de valilik izniyle kullanıldı.

“KENDİMİ RESETLEDİM”
Tuğba Özerk rolünü anlatırken “Bağdat Caddesi'nde çok insanın canı yandı. Bunların nelere mal olduğunu göstereceğiz. Ben de eskiden Cadde'de çok yarış yapmış, ama artık bırakmış Meltem'i oynuyorum. Hızı otobanda severim. Ama kontrollüyümdür” dedi. Amerika'dan yeni dönen Özerk, “Orada kendimi resetledim. Bir kafede kimse bakmadan yemek yemek ya da sokakta terliklerimle rahat rahat dolaşmanın keyfini yaşadım” ifadesini kullandı.

“GÜÇLÜ BİR KARAKTERİ OYNUYORUM”

Fulden Uras, dizide Paşhan Yılmazel'in annesini canlandırıyor. Oyuncu, “Ben Şahika karakterini oynuyorum. Şahika para yüzünden yapmayacağı şey olmayan, tamamen hayatı kendisi için yaşayan, bakımlı ve güçlü bir karakter” dedi.

“LAKABIM 'MEMUR'DUR”
Paşhan Yılmazel dizide yarış meraklısı Tansel'i canlandırıyor. Genç oyuncu, “Ben kontrollü araba kullanırım. Bu yüzden arkadaşlar arasındaki lakabım 'memur'dur. Birçok sahnede dublör kullanmayacağız” dedi.

Gecce